White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 15,732
keşke seri güzel devam etseydi
Definitive Edition çıkacak söylentileri var.
keşke seri güzel devam etseydi
farcry 3 serinin en efsane oyunudur 4 oynamadım ama 4 ten sonrası oyunun kopyası hiçbir değişiklik olmadığı söyleniyorFarcry 4. Muhteşem bir oyundur. 30 saatten fazla oynama sunuyor, parasını sonuna kadar hak eden bir oyun.
Evet Farcry 3 candır ve birçok yönden 4'e benziyor. Ancak 4'te gelen grafik geliştirmeleri, file binme, daha fazla silah ve daha detaylı silah modifiyesi gibi şeyler için 4 en sevdiğimdir benim.farcry 3 serinin en efsane oyunudur 4 oynamadım ama 4 ten sonrası oyunun kopyası hiçbir değişiklik olmadığı söyleniyor
Cod - Assasın creed - The last of us aklıma gelenler .Beyler hikayeli oyun önerisi yapar mısınız?
Farcry serisindenBeyler hikayeli oyun önerisi yapar mısınız?
Witcher 3Beyler hikayeli oyun önerisi yapar mısınız?
Farcry serisinden
1. Farcry Primal ( oynamadan ölürsen yazık vallaha acayip saran bi oyun milattan önce 10.000 i anlatıyor vahşi doğa hayvan eğitiyorsun kabilen var onunla beraber başka kabileler ile savaşıyosun mamut avlıyosun )
2.Farcry 5 (buda acayip güzel grafikleri ve hikayesi olsun mükemmel bir şey muazzam hatta pc iyise ultraya çek oyna )
Mafia Serisinden
1.Mafia 2 (hikaye kalitesi mükemmel bir oyun ama grafikler eski bi oyun oldugu için düşük haberin ola )
2. Mafia 3 (buda orta seviyeli pcler icin güzel oynanır yani )
Rockstar serisinden
1.Gta 5
2.RDR2