Hikayeli oyun önerisi

hitman absolution hikaye kısmı çok iyi anlatılmış sende gizlilik ve suikast oyunlarını seversen oynuyabilirsin

farcry 3 serinin en efsane oyunudur 4 oynamadım ama 4 ten sonrası oyunun kopyası hiçbir değişiklik olmadığı söyleniyor
Evet Farcry 3 candır ve birçok yönden 4'e benziyor. Ancak 4'te gelen grafik geliştirmeleri, file binme, daha fazla silah ve daha detaylı silah modifiyesi gibi şeyler için 4 en sevdiğimdir benim. :)

Beyler hikayeli oyun önerisi yapar mısınız?
Farcry serisinden
1. Farcry Primal ( oynamadan ölürsen yazık vallaha acayip saran bi oyun milattan önce 10.000 i anlatıyor vahşi doğa hayvan eğitiyorsun kabilen var onunla beraber başka kabileler ile savaşıyosun mamut avlıyosun )
2.Farcry 5 (buda acayip güzel grafikleri ve hikayesi olsun mükemmel bir şey muazzam hatta pc iyise ultraya çek oyna )
Mafia Serisinden
1.Mafia 2 (hikaye kalitesi mükemmel bir oyun ama grafikler eski bi oyun oldugu için düşük haberin ola )
2. Mafia 3 (buda orta seviyeli pcler icin güzel oynanır yani )
Rockstar serisinden
1.Gta 5
2.RDR2

Öneriler için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.5/6 senedir oyun dünyasından uzak kaldım hem pc kötüydü hemde okul/kpss sınavı dertlerim vardı. Tek takip ettiğim fifa/pes idi :D.

Ori serisi
Mafia 1-2
Metro serisi(özellikle ilk oyun)
undertale
Max payne 1-2
Bioshock serisi(2. oyun balon biraz)

Farcry serisinden
1. Farcry Primal ( oynamadan ölürsen yazık vallaha acayip saran bi oyun milattan önce 10.000 i anlatıyor vahşi doğa hayvan eğitiyorsun kabilen var onunla beraber başka kabileler ile savaşıyosun mamut avlıyosun )
2.Farcry 5 (buda acayip güzel grafikleri ve hikayesi olsun mükemmel bir şey muazzam hatta pc iyise ultraya çek oyna )
Mafia Serisinden
1.Mafia 2 (hikaye kalitesi mükemmel bir oyun ama grafikler eski bi oyun oldugu için düşük haberin ola )
2. Mafia 3 (buda orta seviyeli pcler icin güzel oynanır yani )
Rockstar serisinden
1.Gta 5
2.RDR2

Kanka Mafia 2 Şimdiki Oyunların Grafiklerine Bile Taş Çıkartır Bir Cinste Grafik Anlamında Hiçte Eski Değil

Geri