Y

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Y
      YufusUT, 1200 - 1500 ₺ bandında mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kablosuz olduklarından daha pahalıdır. Hiç kablosuz mouse kullanmadım. Ben sadece g402 dayanıklı bir mouse olduğundan önermiştim. Ele alışması zor ancak...
    • Y
      YufusUT, 1200 - 1500 ₺ bandında mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Logitech G402 net öneririm. Şakasız 7 8 yıl bu mouse benleydi.
    • Y
      YufusUT, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayarım Çöküyor başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba birgün bilgisayarımdan oyun oynarken bilgisayarım çöktü ve güncelleştirme atıldı yazdı. O güncelleştirmeden sonra her oyuna girdiğimde pc yeniden...
    • Y
      YufusUT, Bilgisayarımı Kullanamıyorum... başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Core temp aracalığıyla belki termal macun sıkıntısı oluyordur diye denedim. Hiçbirşey açık değilken 5 6 çekirdek 50+ derece gördü ama doğru gösterip...
    • Y
      YufusUT, Bilgisayarımı Kullanamıyorum... başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Masaüstü kullanıyorum. 1758126048 Harddisklerin sağlığına baktığımız bir program bulunuyordu. Ben o programdan 2 harddiskimede baktım ikisininde sağlığı...
    • Y
      YufusUT, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayarımı Kullanamıyorum... başlıklı bir konu açtı.
      Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken bir anda bilgisayarım çöktü nolduğunu anlamadım ve yeniden açtım. Pc açılırken güncelleştirme atıyor mesajı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,044
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri