diğer türlü ne gibi riskleri olur hocam. hepsiburada da ki yorumları ve satıcının resmi satıcı yazdığı için biraz güvenilir gelmişti bana
1741562318...
malesef hocam ,cevabınız içinde teşekkür ederim.
1741561452
hocam amd fiyat performans olduğunu biliyorum ama kötü anılarımdan ötürü nvidia tercih etmek...
Gerçekten her ürünün fiyatı uçmuş... Güvenilir sitelerden tek tek ürün almak mantıklı. Ayrıca sitelerin özel indirim günleri takip edilerek ürünler daha...
Ekran kartı olarak RTX 4070 Super ve işlemci olarak Ryzen 5 7500F düşündüm hocam. Diğer parçaların bu bileşenlere uyumlu olması yeterli aslında. Gaming...
yoo gayet mantıklı ama 60k bütçeye asus dolu bir pc toplamak biraz zor olabilir asus kaliteli olsa da parçaları çok tuzlu ekran kartı ve kasa hariç her şey...
yorumun için teşekkür ederim.
1741560435
Biraz fantezi kaçıyor ama ekran kartı, anakart, güç kaynağı ve kasayı ASUS TUF serisinden seçmek istiyorum. Bütçem...
Farklı güvenilir sitelerden ayrı ayrı almak tabii ki de daha mantıklı Kartınızın kampanyası falan varsa almadan önce katılmayı unutmayın daha uyguna...
Bir PC almak istiyorum ancak hazır sistemlerde istediğim parçalar olmadığı için bileşenleri kendim seçmek istiyorum. İtopya, Gaming Gen, Teknobiyotik gibi...