• Y
      Kullanılmış ürünler satıcıya ulaşamama garanti sıkıntıları cart curt çok var
    • Y
      yugizoh, PC parça alım tercihi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      zahmet olmayacaksa hocam. şimdiden teşekkürler
    • Y
      diğer türlü ne gibi riskleri olur hocam. hepsiburada da ki yorumları ve satıcının resmi satıcı yazdığı için biraz güvenilir gelmişti bana 1741562318...
    • Y
      evet hocam driver sorunu birde sürekli mavi ekran vermesinden biraz sıkılmıştım ama dediğiniz gibi ise belki düşünebilirim fiyatını da iyi buldum
    • Y
      malesef hocam ,cevabınız içinde teşekkür ederim. 1741561452 hocam amd fiyat performans olduğunu biliyorum ama kötü anılarımdan ötürü nvidia tercih etmek...
    • Y
      Gerçekten her ürünün fiyatı uçmuş... Güvenilir sitelerden tek tek ürün almak mantıklı. Ayrıca sitelerin özel indirim günleri takip edilerek ürünler daha...
    • Y
      çoğunlukla oyun ve biraz da 3D modelleme ve render hocam
    • Y
      Ekran kartı olarak RTX 4070 Super ve işlemci olarak Ryzen 5 7500F düşündüm hocam. Diğer parçaların bu bileşenlere uyumlu olması yeterli aslında. Gaming...
    • Y
      yoo gayet mantıklı ama 60k bütçeye asus dolu bir pc toplamak biraz zor olabilir asus kaliteli olsa da parçaları çok tuzlu ekran kartı ve kasa hariç her şey...
    • Y
      akakçe üzerinden en ucuzlarına bakabilirsin bütçe belirtirsen sana sistem önerebiliriz parça olarak.
    • Y
      yorumun için teşekkür ederim. 1741560435 Biraz fantezi kaçıyor ama ekran kartı, anakart, güç kaynağı ve kasayı ASUS TUF serisinden seçmek istiyorum. Bütçem...
    • Y
      Farklı güvenilir sitelerden ayrı ayrı almak tabii ki de daha mantıklı Kartınızın kampanyası falan varsa almadan önce katılmayı unutmayın daha uyguna...
    • Y
      yugizoh, 20.000 tl monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dell G2724D Gaming Monitor - 27-Inch QHD (2560x1440) 165Hz 1Ms Display, AMD FreeSync + NVIDIA G-SYNC Compatible daha uygun fiyatlı bi bak istersen...
    • Y
      yugizoh, PC Teknik Sorunlar kategorisinde PC parça alım tercihi başlıklı bir konu açtı.
      Bir PC almak istiyorum ancak hazır sistemlerde istediğim parçalar olmadığı için bileşenleri kendim seçmek istiyorum. İtopya, Gaming Gen, Teknobiyotik gibi...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,197
Üyeler
169,546
Son üye