yujinn isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Çokta bi olayı yok o zaman flaş indirimlerle 300 TL'ye 3 dürüm falan alınıyor maydonoz menüleri çok pahalı
  2. Y

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Minimum sepet tutarı 400 diyor yani bu menü hariç 400 e tamamlamak gerekiyor değil mi bu kampanya 1 tl sonuçta
  3. Y

Fsr4 nasıl aktif edilir

Fsr 4 fsr 3 ten fazla bir fps artışı sağlamıyor şuan evet, ama görüntüyü fsr 3 ten daha iyi hale getiriyor yeni bir teknoloji sonuçta daha iyi olacaktır gelecek güncellemeler ile
  4. Y

Fsr4 nasıl aktif edilir

Fsr 4 olan oyunlarda açabilmeniz için önce amd software uygulamasından o seçeneği açmanız lazım ondan sonra oyuna girin gözükecektir. Her oyunda yok tabii cyberpunk 2077 de bu şekilde açmıştım.
  5. Y

🔥İndirim Digiturk Sporun Yıldızı Aylık 299 TL + 1.000 TL Bankkart Lira!

Bankkart cashbackini almak için ekstra bişey yapmıyoruz dimi digisms üzerinden bir link geldi ödemeyi yapayım ona göre
  6. Y

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

daha neyı dusurecen 18k lık kart 15 e dusmus ve pesin fiyatına 3 taksit bitmeden almaya bak bence 😀
  7. Y

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT 16 GB 15.143 TL

Nitro+ sapphire markasının en tepe modeli hocam soğutma yönünden başarılı modellerden 9070xt nin nitro modelinde coil whine sorunu çıkabiliyordu 9060xt de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 17k iyi fiyat diyebilirim nitro modeli için
  8. Y

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT 16 GB 15.143 TL

9060xt serin çalışan ve yüksek fan rpmlerini görmeyen bir kart arkadaşlar cektigi watt dusuk oldugundan dolayı, modele bu kadar takılmayın ben pulse modelini tercih ettim 15.200 e
  9. Y

Rx 9060 xt am4 işlemci önerisi

600wattlık gamepower ın psu su var hocam bronz sertifikalı rx590 için kullanıyordum bunu da besler sanırım
  10. Y

Bende öyle düşünüyorum zaten ddr4 bir sistemim var 1-2 sene 5600 alıp idare ederim sonrasında am5 geçerim anakartım uyumlu mudur hocam bilginiz var mı
  11. Y

Arkadaşlar vatan indirimlerinden sapphire 9060 xt pulse modelini aldım. Anakartım : Asrock b450m hdv 4.0 İşlemcim: Ryzen 5 2600 Ram : 2x8 16 ram Sizlere sorum aldığım ekran kartı anakartıma uyumlumudur ayrıca işlemciyi de ryzen 5 5600 a yükseltmek lazım herhalde tavsiyelerinizi bekliyorum.
  12. Y

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

9070 lerden de sadece xfx modeline indirim uygulanabiliyor hocam hepsini denedim 31k ya düşüyor o da millet aorus elite falan aldı o fiyata gerek yok
  13. Y

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

9060xt alınır mı arkadaşlar bu fiyata yoksa gaming gecesi mi bekleyeyim
  14. Y

RX590 Sapphire pulse ekran kartını undervolt yapmak istiyorum

5-6 ay önce bakım yaparken mx4 macundan kullanmıştım
Geri