🔥İndirim Digiturk Sporun Yıldızı Aylık 299 TL + 1.000 TL Bankkart Lira!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,738
Kampanya Koşulları:

Kampanya 17 Temmuz-18 Ağustos 2025 tarihleri arasında yeni Digiturk üyeliklerinde geçerlidir.
Bireysel Bankkart kredi kartınıza özel Digiturk Sporun Yıldızı Paketi;
BeIN Connect üyeliği aylık 299 TL
Kutulu Digitürk üyeliği aylık 349 TL'dir.
Yeni üyeliğinize özel 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir.
Yeni üyeliğiniz kapsamında 12 ay boyunca dizi ve film kanalları da ücretsiz olarak hediye edilecektir.
Paketin toplam ücreti BeIN Connect üyeliği için 3.588 TL, Kutulu Digitürk üyeliğinde ise 4.188 TL olup Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile 12 aya kadar taksitlendirilebilmektedir.
Kazanılan Bankkart Liralar 1 Kasım 2025 tarihinde yüklenecektir.
İç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.

Bence 50 lira daha verip 349'a uydu olanı alın. 50 lira için İnternet ile ugrasilmaz.

Kampanya bilgi için;

Başvuru için;

Son düzenleme:
Ben ilk defa bu ay aldım uydulu olanı. Aylık 350 ödüyorum. Kredi kartlı olanlar kaçırmasın. %30 iade oluyor neredeyse. Bende kredi kartı yok olsaymış iyiymiş..

Tod üyeliği olanlar başvuru yapmasın.
Üyelik var diye kabul etmiyor.

Alacak arkadaşlar 12 ay sabit fiyat olmuyor haberiniz olsun

İptal etmek için yok fax çekmeniz yok noterden bildiri yapmanız vesaire gerekirse çok sıkıntı. Elimi verip kolumu kaptırmak istemeyeceğim servislerin başında geliyor.

Bankkart cashbackini almak için ekstra bişey yapmıyoruz dimi digisms üzerinden bir link geldi ödemeyi yapayım ona göre

Oluyor. Nasıl olmuyor?
Nasıl olmuyor sen aslında peşin veriyorsun parasını onlar taksitlendiriyor zaten. Netflix gibi değil.
Sabit fiyat denmesine rağmen 6 ay sonra zam yapmışlardı bana. Zaten her şeyi telefonda dinleyip onaylıyosun elime sözleşme bile vermemişlerdi. İptal ettirmek istediğinde de kalan ayların parasının iki katı ücret istiyolar. 6 ay sonra zam yaparlarsa şaşırmayın diye yazdım. Taahhütnameleri gereksiz bilgilerle dolu önemli kısımları kelime kalabalığıyla gizlemişler. 12 ay digitürk ve dilediğiniz taraftar paketi diyip 6 ay sonra taraftar paketini üyeliğinizden kaldırabiliyolar. Bunların tüm reklam ve kampanyaları dalavere üzerine kurulu

Sabit fiyat denmesine rağmen 6 ay sonra zam yapmışlardı bana. Zaten her şeyi telefonda dinleyip onaylıyosun elime sözleşme bile vermemişlerdi. İptal ettirmek istediğinde de kalan ayların parasının iki katı ücret istiyolar. 6 ay sonra zam yaparlarsa şaşırmayın diye yazdım. Taahhütnameleri gereksiz bilgilerle dolu önemli kısımları kelime kalabalığıyla gizlemişler. 12 ay digitürk ve dilediğiniz taraftar paketi diyip 6 ay sonra taraftar paketini üyeliğinizden kaldırabiliyolar. Bunların tüm reklam ve kampanyaları dalavere üzerine kurulu
Bende 3 sene faturalı kullandım 1 sene bile fazla para ödemedim bu sebeple yaşadığın sorun hakkında bilgim yok.
Ek olarak buraya gelip fazla para çekiyorlar demek yanlış çünkü senin fazla ödediğin sistem faturalı iken bu sistem kredi kartlı olanı.
Bu sistemde senin yerine banka parayı nakit olarak Digiturk'e verir.
Sen bankaya 12 ay borclanirsin ve ödeyeceğin para değişmez.
Yani senin yaşadığın olay ile bu kampanya alakasız.
1 senedir kredi kartlı sistemi kullanıyorum.
Geçen sene 7000₺ çekildi kartımdan 18 ay için. 12 ayı bitti ve 1 lira fazla ödemedim.

mail veya telefon numarası yüzünden mi yoksa ödeme yaptığımız kart yüzünden mi yani yeni hesapla olmaz mı
Telefon numarası kaynaklı kabul etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri