yuksel58 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri R3 3100 ile rx 6600 darbogaz yaparmı

ayarlarına bakmadım orta seviye sarnırsam takılma kasma hic bişe olmadı
  2. Y

rd2 felan oynayabiliyorum sorun olmuyor 60 70 fps ama 6600 daha güclüdiye biliyorum onda nasıl olur bilmem
  3. Y

5700 xt var r3 3100 var bende
  4. Y

ISININCA RESET PC RESET ATIYOR YARDIMCI OLUN PLS

olay görüntüleyicisinde sistem düzgün kapatılmadan yeniden baslatılmıs bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması kilitlemesi veya beklemeyen bir şekilde güc kaybına ugramıs olması olabilir hata : kernel-power olay kimligi :41
  5. Y

yükledi power testi yaptım 3 defa yapınca reset attı gpu sıcaklıgı 95 kadar cıktı reset attı hatayı göstermedi..
  6. Y

ekran kartını alalı 1 yıl olmadı macun bakım yapmadım psu litepower 600 watt ekran kartı rx5700xt
  7. Y

cok fazla oyun oynamıyorum bazen acıp oynayım diyorum oda pc reset atıyor biraz önce crysıs oynayım dedim resetledi grafik ayarlarını düsürdüm msi afterburnerden fan hızını yukselttim ekran kartının reset atmadı..
  8. Y

gpu sıcaklıgından kaynaklınıyor onu gördüm ama neden reset atıyor oyun oynarken oluyor ekran kartı 75 80 derecelere gelince reset atıyor
  9. Y

Arkadaslar beni masaüstü pc oyun oynarken reset atıyor ama msı afterburnerden ekran kartı fan hızını manuel olarak yükselttiğim zaman reset atmıyor sizce neden kaynaklanıyor sorun ??
Geri