hocam birkaç fps daha önde sizin kartrd2 felan oynayabiliyorum sorun olmuyor 60 70 fps ama 6600 daha güclüdiye biliyorum onda nasıl olur bilmem
5500 xt darbogazı ilk defa gördüm açıkcasıBende rx3100 ve rx5500xt 8gb versiyonu var normalde darbogaz yapmazdı ama yeni nesil oyunlarda manyak gibi işlemci darboğazı var özellikle
the finals
arc raiders
bu ikiside emabrkın oyunu ve iksiininde enginesi çok ilemci bazlı
Drop olmadıpı sürece darboğazdan sorun gelmez işlemciye undervolt yap yada az oc bi nebze rahatlatırsın zaten 5 6 ay sonra değiştireceğim demişsinizhocam 5 ay idare etse yeter sonrasında yükselteceğim
Zaten çok yoktur max 20-25 fps diye tahmin ediyorum ama maximum verim alınıyor mu onu sormak lazım.Bende aynısı Rx6600 ve R3 3100 var o kadar abarttiklari kadar yok ben 1.5 yıldır kullanıyorum beni hala idare ediyor
anladım hocam teşekkür ederimBende aynısı Rx6600 ve R3 3100 var o kadar abarttiklari kadar yok ben 1.5 yıldır kullanıyorum beni hala idare ediyor
a520 varDrop olmadıpı sürece darboğazdan sorun gelmez işlemciye undervolt yap yada az oc bi nebze rahatlatırsın zaten 5 6 ay sonra değiştireceğim demişsiniz
Yapmaz.ekran kartı almayı düşünüyorum ikinci elden 5500 tl ye buldum darbogaz yasatırmı cok
temennim o yönde hocamZaten çok yoktur max 20-25 fps diye tahmin ediyorum ama maximum verim alınıyor mu onu sormak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonuç olarak drop olmazsa sorun yok 5-6 idare eder sonra 5600x e geçilirse çok iyi olur zaten.
Kanka özellike the finalsda alıştığımız aksine her şey işlemci üzerinden hesaplanıyor + çok fazla yıkım var5500 xt darbogazı ilk defa gördüm açıkcası