Öneri R3 3100 ile rx 6600 darbogaz yaparmı

rd2 felan oynayabiliyorum sorun olmuyor 60 70 fps ama 6600 daha güclüdiye biliyorum onda nasıl olur bilmem

Bende rx3100 ve rx5500xt 8gb versiyonu var normalde darbogaz yapmazdı ama yeni nesil oyunlarda manyak gibi işlemci darboğazı var özellikle

the finals

arc raiders

bu ikiside emabrkın oyunu ve iksiininde enginesi çok ilemci bazlı

Bende aynısı Rx6600 ve R3 3100 var o kadar abarttiklari kadar yok ben 1.5 yıldır kullanıyorum beni hala idare ediyor

Bende rx3100 ve rx5500xt 8gb versiyonu var normalde darbogaz yapmazdı ama yeni nesil oyunlarda manyak gibi işlemci darboğazı var özellikle

the finals

arc raiders

bu ikiside emabrkın oyunu ve iksiininde enginesi çok ilemci bazlı
5500 xt darbogazı ilk defa gördüm açıkcası

Bende aynısı Rx6600 ve R3 3100 var o kadar abarttiklari kadar yok ben 1.5 yıldır kullanıyorum beni hala idare ediyor
Zaten çok yoktur max 20-25 fps diye tahmin ediyorum ama maximum verim alınıyor mu onu sormak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuç olarak drop olmazsa sorun yok 5-6 idare eder sonra 5600x e geçilirse çok iyi olur zaten.

anladım hocam teşekkür ederim

Drop olmadıpı sürece darboğazdan sorun gelmez işlemciye undervolt yap yada az oc bi nebze rahatlatırsın zaten 5 6 ay sonra değiştireceğim demişsiniz
a520 var

Zaten çok yoktur max 20-25 fps diye tahmin ediyorum ama maximum verim alınıyor mu onu sormak lazım.

Sonuç olarak drop olmazsa sorun yok 5-6 idare eder sonra 5600x e geçilirse çok iyi olur zaten.
temennim o yönde hocam

ayarlarına bakmadım orta seviye sarnırsam takılma kasma hic bişe olmadı

Yapmaz kanka ben daha güçlü 5700xt ile kullanıyordum yapsa bile max 5-10 fps az alırsın. Fps drop vs yaşamazsın

Geri