RX 6600 i3 12100f sıkıntı yapar mı

Reaksiyon skoru
1
RX 6600 ile i3 12100f bileşenli bir kasa buldum fiyatı uygun alabileceğim kasalardan biri fakat bu sistemi aldığımda benim için sorun yaratır mı ekran kartı ve işlemci uyumlu mu yardımcı olurmusunuz

Kullanabilirsin sorun yaratmaz.

benim şuan kullandığım sıstem :D
hiç bir sorun yaratmaz parçalar tam uyumlu güle güle kullan

Teşekkür ederim hocam sizden ricam furmark testi yaparmısınız ortalama fpsinizi alacağım bilgisayarla karşılaştırmak isterim uygunsa sizin için de

Bir çok oyunda işlemci kullanımı %100 ve ona yakın oluyordur halbuki değil mi hocam?

Bir çok oyunda işlemci kullanımı %100 ve ona yakın oluyordur halbuki değil mi hocam?
evet o civarlarda oluyor ama oyun açıkken, alt+tab işlemlerimde yavaşlama donma kasma gözlemlemedim daha, stabil şekilde çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam sizden ricam furmark testi yaparmısınız ortalama fpsinizi alacağım bilgisayarla karşılaştırmak isterim uygunsa sizin için de
çok isterdim ama şuan evden çalışıyorum bilgisayarı kullanıyorum işteyim yani, bitince işim atayım.

hızlıca m&b testi yapayım arkadaşta görmüş olur hem 21:9 bir ekran kullanıyorum yani 1080p -2k arası bir güç çekiyor ekran kartından ve bu şekilde sonuç.
ekran kartı %99 kullanılırken işlemci %80 95 arası gidip geldi

Ekler

• 261550_3.webp
    261550_3.webp
    852.3 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
evet o civarlarda oluyor ama oyun açıkken, alt+tab işlemlerimde yavaşlama donma kasma gözlemlemedim daha, stabil şekilde çalışıyor.

1080p -2k arası bir güç çekiyor ekran kartından ve bu şekilde sonuç.
Teşekkürler hocam, elinize sağlık.

çok isterdim ama şuan evden çalışıyorum bilgisayarı kullanıyorum işteyim yani, bitince işim atayım.

hızlıca m&b testi yapayım arkadaşta görmüş olur hem 21:9 bir ekran kullanıyorum yani 1080p -2k arası bir güç çekiyor ekran kartından ve bu şekilde sonuç.
Kolay gelsin hocam teşekkürler

Geri