Benim biosumda bir sorun var.Dün açtığım konu üzerinden bilgiye ulaşabilirsiniz.Kendim o kadarda usta değilim o yüzden manuel bios işlemini birisine yaptırmak istiyorum.Uzman birisi şuanda Düzce'de kaç paraya yapar sizce?
Şuan bios ışığım yanıyor.Hatta şimdi söndü ve sistem kendini yeniden başlattı ve şuanda ekranın gelmesini bekliyorum.
1737794655
Hocam hdmı kablosu bağlı iken de PC açılmıyor galiba.3dk oldu ekran gelmedi.
Hocam Bilgisayarımı güç tuşuyla açıp kapatamıyorum.USB belleği taktım ve bios flashback tuşuna basılı tuttum ve öyle açıldı.Güç tuşunda sorun olabilir mi?
Hocam zaten şöyle yaptık biz.Ram ve ekran kartını söktük ve Bıos flashback yöntemini yaptık,Bıos güncellemesi bittikten 5dk sonra sistemi kapattık.Ardından ekran kartı,ram gibi şeyleri taktıktan sonra sistem hiç gelmemeye başladı ve ben çok korkmuştum.Ardından USB belleği bir kez daha flashback...
Hocam ben size sorunumu şöyle açıklayayım.Ben bu sorunu uzun süredir yaşıyorum ve technopat sosyalde bilmem kaç tane konu açtım... ama kimse umursamadı bile.
Sistemim çalışıyordu fakat ekrana görüntü gelmiyordu ve bende aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri yaptım
Ekran kartsız açmayı...
Hocam sorduğunuz soruları cevaplıyorum.
-hocam bios flashback butonunun ışığı vardı ve o sönünce işlem bitiyordu.Ben garanti altına almak için ek olarak 5dk daha bekledim ama sonuç...
-Dosyayı MSI.ROM olarak girdim
-MSI.ROM dosyası dışında başka bir dosya yoktu.
-USB formatı fat32 ve MBR idi