hocam lore hakkında da konuşmuşsunuz, evet çok seviyorum ama 6.5k gibi bir fiyatı var görevde kullanılmış asınmıslıkta olanın. alacagim bıçaktan 1.2k daha...
Hocam, gut knife tiger tooth çok seviyorum fakat factory new 7.5 bin tl, eskimişi vs satışta bulamadım. Muhtemelen onlarda 6k civarı olacak. Bu fiyatlara...
Merhaba, maksimum beş bin türk lirası ile alabileceğim görünüşü fena olmayan, elden çıkarması satışı zor olmayan hangi bıçağı önerirsiniz, 5 bin diyorum ama...
Merhaba, steamdan direkt olarak çekilmediği için size sormak istedim, 10 dolarım vat, pazardan bir şey alıp bynogame vs. yerlerde satacağım, cs2 için bu...
Evet kastettiğim site csfloat idi zaten, günde 5-6 kere satıldığı günler oluyor bıçağın. Zaten genel olarak avcı bıçağını seviyorum, fiyatıda normal geldiği...
Avcı bıçağı almayı düşünüyordum. Satma gibi bir niyetim yok ama satışları kontrol edince, sadece bir site üzerinden günde 5 kez satıldığını görüyorum. Skin...
Merhaba, csfloat üzerinden alışveriş yapıp bıçak vs alan var mı, güvenilir mi komisyon ne kesiyor karşı taraf takası geri çekebilir mi bu sorulara yanıt...