söylemek istediğini anladım ama ben sırf bu yüzden wp web den bile çıkış yaptım uygulamayı telefondan tamamen kapatıp ekranı kilitliyorum ama hala online kalıyorum çok garip oldu artık
Merhaba arkadaşlar PC yeni formatladım gerekli şeyler indirirken her indirdiğim dosyadan sonra bir adet onaylanmayan crdownload dosyası olduğunu gördüm.
İndirilmesi tamamlanması için tüm dosyaları bekledim ama öyle olmasına rağmen bahsettiğim dosya oluşuyor bu sorunu nasıl çözerim
Bu bir tür...
Bilgisayarım hiçbir şey yapmıyorken donup kalıyor , mouse klavye çalışmıyor seste kesiliyor.
Pc açma kapama düğmesinden kapatıp açınca kendine geliyor son 1 aydır belirsiz aralıklarla olmaya başladı. Özellikle netflix izlerken bir süre mouse dokunmayınca olduağunu farkettim.
Sizce nedeni nedir...
tek fanı çıkarıp garantiye gönderip böyle kullansam sorun yaşar mıyım sence ? ve kasanın üzerinden hafif bir tane vurdum ses falan kalmadı sorunsuz çalışıyor şu an :D
Bugün sıvı soğutmamın yalnızca bir tarafındaki fandan ses gelmeye başladı açıp baktım falan ama göze çarpan bir şey göremedim sizce nedeni nedir isteyene video da atabilirim