fark azsa düşük floatı al ayrıca almadan oyun içi görüntüsüne bak de renk oranları farklı oluyor hepsinde
1770829633
https://csfloat.com/item/941229265310059058
Cevap veren herkese teşekkürler CsFloattan alacağım ancak bir sorum daha var float değerlerine dikkat etmem lazım mı? Factory New alacağım ama resimlerdeki...
Priceempiredan fiyatlara bakabilirsin ama en ucuz diye direkt alma komisyon dolar makası derken fiyat daha pahalıya gelebilir örnek olarak csfloatta ben...
Merhaba, Cs 2 de bıçak almayı düşünüyorum, şurdan al dediğiniz site önerisi var mı? Alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba? Aklımdaki bıçak bu.
Kötü olmuş benim annemde öyleydi gerek yok lazım değil dedi. Zamanında 800 tl cosari aldım şimdi annem iyi ki almışın diyor kullanıyoruz :D
1768079612...
Hocam öneriniz için teşekkürler Cosori markasına baktım ama nispeten fiyatları daha yüksek 3 binin üzerine çıkmak istemiyorum
Hocam yarın buradaki bimleri...
Bem de sırf annem ve kendim için Airfryer aldım. Sonra annem “oğlum sen ***** mısın 1 günlük yemek mi yapıyoruz biz?” Dedi. Öyle kutuda duruyor şu an köye...
Selam arkadaşlar, airfryer önerisine ihtiyacım var 3 kişiyiz genelde tavuk yapmayı düşünüyorum airfryler hakkında hiç bilgim yok önerdiğiniz marka var mı acaba?