Yusuf islam güney isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Amd radeon sürücü zaman aşımına uğradı

Hayır full sıfır
  2. Y

Denerim umarım işe yarar dediğim gibi daha yeni bi sorun ve benim bios güncel değil ondanda olabilirmi arada birde pc açılırken cpu ve dram ışığı yanıyor 5 6 dk sonra açılıyor
  3. Y

Msı b650m gaming plus wifi Ryzen 7600 Gskill cl30 6000mhz 32gb [4800 de çalışıyor] Rx9060xt 16gb Daha yeni başlayan bir problem iki defa yaşadım gece oyun yüklensin diye pc,yi açık bırakmıştım sabah bu hatayla karşılaştım ve pc deli gibi takılıyodu diğer hata ise yayın izlerken oldu Bu sorunu...
  4. Y

Samsung hw b400f soundbar pc ye nasıl bağlanır

Maalesef yok 1760808128 Maalesef
  5. Y

Samsung hw b400f soundbar pc ye nasıl bağlanır

Şimdi toslink kablom var fakat pc de giriş yok usb den toslink çevirici bulamadım hdmı sadece arc destekliyor fakat pc de o da yok Bluetooth la ses gecikmeli filan geliyo usb var soundbar da fakat onlada olmuyo lütfen biri çözümünü yazsın yada şu usb den toslink çevirici bulan varsa link atabilirmi
  6. Y

Boşta yüzde 30 ram kullanımı normalmi

Sağolun zaten konuyu açma sebebim olan şeye yanıt verdiniz
  7. Y

Bende 32 gb ram 9gb kullanıyor bide valorant gibi bir oyunda ryzen 7600 yüzde 70 ile 90 aras kullanımı var
  8. Y

Boşta cpu kullanımım yüzde 6 fakat anlık yüzde 50 ye çıkıp hemen düşüyor ve ram kullanımıda yüzde 30 normalmidir
  9. Y

Maksimum 4k bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi

Hyperspeed i kullandım v2 proyla tek fakı mikrofon çıkarılıp takılabilir olması bide Hyperspeed in gecikmesi daha düşük
  10. Y

Maksimum 4k bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi

Kutunun. İçinden type c den usb ye dönüştürücü kablo var diye biliyorum
  11. Y

Cpu ve dram ışığı yanması

Pimler dicektim klavye yapmış
  12. Y

Ben işlemcide olacağını sanmıyorum çünkü yanlış bilmiyorsam baya kullanan var herkes o sorunu yazardı ben konu adamdan önce baktım çok az konu var bunun hakkında ya anakartta bir problem var yada bios la alakalı gibi seninkide tahminimce bence pencereden dolayı
  13. Y

Bi daha anakart masrafı çekmek istemiyorum
  14. Y

Peki yardımlarınız için teşekkürler hayırlı akşamlar yarın dediklerinizi denicem 1756069493 Tamamdır benimkiyle aynı acaba anakartta kronik bi sıkıntı mı var
Geri