Denerim umarım işe yarar dediğim gibi daha yeni bi sorun ve benim bios güncel değil ondanda olabilirmi arada birde pc açılırken cpu ve dram ışığı yanıyor 5 6 dk sonra açılıyor
Msı b650m gaming plus wifi
Ryzen 7600
Gskill cl30 6000mhz 32gb [4800 de çalışıyor]
Rx9060xt 16gb
Daha yeni başlayan bir problem iki defa yaşadım gece oyun yüklensin diye pc,yi açık bırakmıştım sabah bu hatayla karşılaştım ve pc deli gibi takılıyodu diğer hata ise yayın izlerken oldu
Bu sorunu...
Şimdi toslink kablom var fakat pc de giriş yok usb den toslink çevirici bulamadım hdmı sadece arc destekliyor fakat pc de o da yok Bluetooth la ses gecikmeli filan geliyo usb var soundbar da fakat onlada olmuyo lütfen biri çözümünü yazsın yada şu usb den toslink çevirici bulan varsa link atabilirmi
Ben işlemcide olacağını sanmıyorum çünkü yanlış bilmiyorsam baya kullanan var herkes o sorunu yazardı ben konu adamdan önce baktım çok az konu var bunun hakkında ya anakartta bir problem var yada bios la alakalı gibi seninkide tahminimce bence pencereden dolayı
Peki yardımlarınız için teşekkürler hayırlı akşamlar yarın dediklerinizi denicem
1756069493
Tamamdır benimkiyle aynı acaba anakartta kronik bi sıkıntı mı var