Cpu ve dram ışığı yanması

Peki yardımlarınız için teşekkürler hayırlı akşamlar yarın dediklerinizi denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır benimkiyle aynı acaba anakartta kronik bi sıkıntı mı var
ben aslında işlemciyi takarken anakartta ki pini yamultmustum daha sonrasında garantiye gönderdim yamulttugum pini düzeltip 15 tane daha yamuk pin göndermişlerdi hepsini düzelttim ondan olabilir mi acaba diyordum da şu anda ondan dolayı olmadığını anladım sanırım kronik bir sorun var

ben aslında işlemciyi takarken anakartta ki pini yamultmustum daha sonrasında garantiye gönderdim yamulttugum pini düzeltip 15 tane daha yamuk pin göndermişlerdi hepsini düzelttim ondan olabilir mi acaba diyordum da şu anda ondan dolayı olmadığını anladım sanırım kronik bir sorun var
Bi daha anakart masrafı çekmek istemiyorum

hocam ben sorunun işlemciden kaynakli olduğunu düşünüyorum işlemciden kronik sorun olabilir
Ben işlemcide olacağını sanmıyorum çünkü yanlış bilmiyorsam baya kullanan var herkes o sorunu yazardı ben konu adamdan önce baktım çok az konu var bunun hakkında ya anakartta bir problem var yada bios la alakalı gibi seninkide tahminimce bence pencereden dolayı

Ben işlemcide olacağını sanmıyorum çünkü yanlış bilmiyorsam baya kullanan var herkes o sorunu yazardı ben konu adamdan önce baktım çok az konu var bunun hakkında ya anakartta bir problem var yada bios la alakalı gibi seninkide tahminimce bence pencereden dolayı
pencere derken, anlamadım bios un yeni sürümü çıkmış bu ay yapmaya korkuyorum bios guncelledikten sonra görüntü gelmez diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,349
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri