A tier alabilecek bir güç kaynağı değil Gold modelleri. İç bileşenler iyi değil o kadar da.
2 adet tanıdığım AURA kullanıyor hiçbirinde CW bulunmuyor...
ASUS ROG AURA'dan bahsediyorsanız buna geçmenin bir anlamı yok. Daha kötü bir ünite.
A değil, B+ bir ünite. Ayrıca AURA kronik sorunlu değil. 5 kişiden...
A-GL modelleri zaten fan sesiyle ünlü. Normal. Fiyat beyaz bir PSU için idare eder, normal bir PSU için iyi değil.
Bu arada geç cevap veriyorum kusura...
PSU'um satilinca hem PSU'suz kalmamak hem de lianli gaming gecesinden indirime girene kadar denemek için Amazon depodan 5900₺'ye Msı MAG A850GL aldım.
Cw...
Mining güç kaynakları zaten yapıları gereği 12V hattını sağlam yapmak zorunda. Millet bu PSU’lara acımadan yük bindiriyor. O yüzden kağıt üstünde vaat...
Ender serisi derken eksik yazmışım V3'den KE ve SE'den bahsediyordum. Yoksa zamanında ben de Ender 3 Pro ve V2 kullandım. Manuel tabla öğrendikten sonra zor...
Daha önceki yorumlara eklemeye yapıyım ;
- 0.2 nozzle kullanırsınız her baskının süresi 2-3 katına çıkar. 0.2 nozzle u kendiniz alıp takarsınız. 0.4...
Çok fazla geliştirme alanı var. Örneğin bugün hâlâ birçok yazıcı kapasitif otomatik tabla seviyeleme sensörü kullanıyor. Bunun yerine Beacon gibi rezonans /...
Yazıcıdan ne beklediğine bağlı. Eğer ben kendim yazıcıya upgrade yapayım, biraz zorlanabilirim derseniz daha ucuz yazıcılarda iş görür. Ender 3 V3 KE/SE...
Kullanabilirsin. Kapalı kasa olduğundan dolayı ABS, ASA, TPU gibi malzemelerde kullanabiliyorsun. Filamentin kalitesizliği makine uyumuyla alakalı olmayan...
Hem SLA hem de FDM almak zorundasın. İkisinin bir arada olduğu bir makine yok şu anlık. İkisi çok farklı teknolojiler.
Figür kısmında zaten detaydan çok...