Arkadaşlar yeni gamepad aldım bigbig won gale Hall aldım fc24 gamepad ayarı yapmak istiyorum yani tus atamak istiyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuz
Selamın aleyküm arkadaşlar ben yeni efsane kasa Toyota Corolla aldım 95 model 1.6 xei araç kaç HP bilen varmı ruhsatta 58 kW yazıyor ama araştırdığımda hiç böyle bı değer gözükmüyor araclarda bilenler yazabilirmi şimdiden teşekkürler
ARKADAŞLAR MAFİA 2 DEFİNİTİVE EDİTİON BİLDİĞİMİZ GİBİ İLK AÇILIŞTA 30 FPS GELİYOR OYUN İÇİNDENFPS SINIRINI KALDIRDIĞIMIZDA 60 FPS OLUYOR AMA O 60FPS NİN ÜSTÜNE ÇIKMIYORDU BEN O SORUNU ÇÖZDÜM YARDIM İSTEYEN OLURSA YAZIN CEVAPLARIM
Arkadaşlar gigabyte windforce 4060 ekran kartım var sıcaklık oyunlarda 75 dereceye filan çıkıyor undervolt yapmak istiyorum ama sıkıntı olur mu bilgim olmadığı için soruyorum evet minimal de olsa performans kaybı olacağını biliyorum ama başka bı sıkıntı yaratır mı cevaplarsaniz çok sevinirim...
ben yeni bugün redragon k586rbg brahma klavye aldım yazılımı indiriyorum ama device is not detected diyor yardım eder misiniz kullanan varsa yardımcı olursa sevinmirim arkadaşlar
şimdiden teşekkürler