Neler Yeni

4060 undervolt sıkıntı olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5
Arkadaşlar gigabyte windforce 4060 ekran kartım var sıcaklık oyunlarda 75 dereceye filan çıkıyor undervolt yapmak istiyorum ama sıkıntı olur mu bilgim olmadığı için soruyorum evet minimal de olsa performans kaybı olacağını biliyorum ama başka bı sıkıntı yaratır mı cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Ekran kartları 85 dereceye kadar performanstan ödün vermezler. Durduk yere karta undervolt yapmayin.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Rusty
Neden kimse yapmasın demiş anlamıyorum. UV karta oldukça yararlı birincisi ısınan kartın derecesini dusuruyorsun buna oranla elektrik tuketiminden tasarrufa da gidiyorsun. Benim kart ile 25-30wat elektrik tasarrufu yapıyorum ve 75 dereceden 65 dereceye düşürdüm,ne gerek var fazla fps için zaten ekran kartina binmeye. Zaten monitörüm Max 144 Hz destekliyor.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar gigabyte windforce 4060 ekran kartım var sıcaklık oyunlarda 75 dereceye filan çıkıyor undervolt yapmak istiyorum ama sıkıntı olur mu bilgim olmadığı için soruyorum evet minimal de olsa performans kaybı olacağını biliyorum ama başka bı sıkıntı yaratır mı cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Rahatsız oluyorsan Nvidia app den maksimum power ayarını 100 den kademeli olarak 90 yap sıcaklığa bak sonra 80 yap.

Top Bottom