yusufdmrx isimli üyenin son içerikleri

1. Y

En iyi FPS veren Windows 10 Custom ISO

13400f işlemci 16gb ram 6500xt ekran kartı Allah icin güvenlik sorunu var ne bileyim kartın çalınır muhabetti yapmayın az çok farkındayım ne o isolada ne olduğunu bu yüzden Dual boot ile kuracağım bana en yüksek FPS veren oyun odaklı Custom ISO'yu önerin Windows 10 önceliğim.
  2. Y

Türk Telekom Fiber Dönüşüm

Geçenlerde aradık randevu veremeyiz falan dediler bizde müdürlükte babamın tanıdğı varmış haftaya bitmiş olur dedi.
  3. Y

Türk Telekom Fiber Dönüşüm

öbür hesaba giremedim nedenini bilmiyorum burdan yazıcam altyapı sorguladım türk telekom fiber diyo içini açtım kutunun turuncu kablo kutunun içinde biyerlere bağlı kablolar full takılı sanrım daha öncesinde dediğim gibi fiber dönüşüm başvurusu yaptık onlarda aradı onayladı şimdi gelip evde de...
  4. Y

İ5 9400f rx 6500xt için macos

Kral oyun için win 10 kullaniom 1725985775 Dual boot yapcam günlük işleri burdan halledcem
  5. Y

RTX 4070 çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve DRAM ışığı yanıyor

Öncesinde bi ekran kartı varmıydı sistemde yada evde bi saglam ekran kartı varsa takıp dene olursa muhtemel ekran kartı
  6. Y

Ekran kartındanda fark eder ben çoğu oyunu oynuyorum işlemci ağrılıklı oyunlarda da az çok yeterli bi işlemci.
  7. Y

😁 Bu macos tan pek anlamam varmı bi önerin yada ilgilencek birini taniyorsan etiketler misin
  8. Y

Windows 10 kullanıyorum. Gündelik işler için de sistemime uygun Dual boot şekilde kurulur mu? Kurulursa hangi macOS kurulur? Sanırsam donanım hızlandırma çalışmıyor. Çalışmadan gündelik işlerimi halleder mi? Kasmasın yeter oyun oynamayacağım sonuçta.
Geri