Yusuff11 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Sadece Spider-Man oyunlarında bilgisayar kapanıyor

hocam hız arttırmayı denedim bir şey değişmedi
  2. Y

geç gördüm teşekkürler bakacağım
  3. Y

konuya ulaşamadım hocam
  4. Y

tekrar denedim spidermanı ve saat olarak üstteki 2 hata uyuyor overclock veya undevolt yapmadım en üstteki pc hocasının biosta gösterdiği ayarlayı yapmıştım dün onları kapatım denedim yine aynı şey oldu donanımsan bir sorun olura diğer oyunlardada sorun yaşamam gerekmez mi ve bilgisayar böyle...
  5. Y

sitede buna çözümü veya fikri olan yok mu işlemci ekran kartı ram ve psu yu occtde 10 dakika çalıştırdım bi sorun çıkmadı
  6. Y

önemli yazanların hepsinin açıklaması bu aşağıda başka hatalarda var hepsini paylaşmam gerekiyor mu
  7. Y

birden fazla hata var aşağılarda açıklama olarak en yakın bu geldi
  8. Y

benim pc kapanıyor ve sadece spiderman oyunlarında oluyor sorun ramde olsa bütün oyunlarda olmaz mı o
  9. Y

https://dosya.co/3md1o739fxtz/OCCT.config.txt.json.html occt testini anca böyle yükleyebildim
  10. Y

Bilgisayarım yeni sayılır, 1 sene oldu olacak. PC Hocası'nın videosundan almıştım videosundan. Özellikle 2 oyunda problem yaşıyorum: Marvel Spider-Man Miles Morales ve Spider-Man 2. Oyunları Steam'den oynuyorum, lakin bir süre oynadıktan sonra bilgisayar kapanıyor direkt. En yüksek ayarlarda...
  11. Y

HyperX Cloud III DTS X Kablolu vs Asus ROG Fusion II 500 7.1 Surround

Çoğunlukla Rainbow Six: Siege oynuyorum ve 3k yı aşmıycak bir ses kasma konusunuda bu fiyata en iyisi kulaklığı arıyorum sizce hangisini almalıyım
Geri