Selamlar, ben bugün ikinci el bir ekran kartı satın aldım. RX 6650 XT. Gelip furmark testlerine baktığım zaman kartın normal verilerinde maksimum güç 180W yazarken Testte 165W gözüküyor. Bu Undervolt yapıldığı anlamına gelir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, şu aralar her yerde her yerde kulaklık olsun mouse olsun bu sitenin ürünleri öneriliyor uzun süre bu ürünleri kullanmış olan var mı kaliteleri nasıl ATK neptune n9 hoşuma gitti ama güvenemedim yardımcı olur musunuz
Merhabalar dostlar, 3000 tl bütçem var kablosuz bir oyuncu mouse'u arıyorum cs2 oynuyorum ve elime en güzel oturan mouselar rog gladius 2 ve razer deathadder. Öneride bulunursanız sevinirim.
Merhaba, PC için hoparlör almak istiyorum 700-800 TL civarında bir bütçem var bass benim için çok önemli değil olabildiğince temiz bir ses duymak istiyorum zaten amacım şarkı dinlemek şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba ben bir lise öğrencisiyim ve Green Card'a başvurmak istiyorum şu an 18 yaşındayım okulumda hazırlık olduğundan dolayı henüz mezun olmadım benim "highest level of education achieved" katergorisinde neyi işaretlemem lazım. High school no degree mi yoksa primary school mu?