YusufG06 isimli üyenin son içerikleri

1. YusufG06

Yardım Undervolt Nasıl Anlaşılır ?

evet kart oc versiyon ama bu hotspot olayını çözmenin yolu nedir termal macun mu yenilemeliyim ? 1774896157 istediğiniz görüntü bu mu?
  2. YusufG06

bir çözümü var mı peki ne yapmak gerekir?
  3. YusufG06

Selamlar, ben bugün ikinci el bir ekran kartı satın aldım. RX 6650 XT. Gelip furmark testlerine baktığım zaman kartın normal verilerinde maksimum güç 180W yazarken Testte 165W gözüküyor. Bu Undervolt yapıldığı anlamına gelir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. YusufG06

Öneri Wraith Esports Ürünler Hakkında

Merhabalar, şu aralar her yerde her yerde kulaklık olsun mouse olsun bu sitenin ürünleri öneriliyor uzun süre bu ürünleri kullanmış olan var mı kaliteleri nasıl ATK neptune n9 hoşuma gitti ama güvenemedim yardımcı olur musunuz
  5. YusufG06

Öneri 3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar dostlar, 3000 tl bütçem var kablosuz bir oyuncu mouse'u arıyorum cs2 oynuyorum ve elime en güzel oturan mouselar rog gladius 2 ve razer deathadder. Öneride bulunursanız sevinirim.
  6. YusufG06

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

iyzico cashbacki gelmedi kampanyaya katıldım 400 lira geldi ama 500 gelmedi sonradan mı geliyor
  7. YusufG06

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

iyzico cashbacki gelmedi kampanyaya katıldım 400 lira geldi ama 500 gelmedi sonradan mı geliyor
  8. YusufG06

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

sanal kartla yapılan ödemelerde sayılıyor mu
  9. YusufG06

Kürtçe Bilen Birine İhtiyacım Var

kunde'ymiş kundem değilmiş
  10. YusufG06

Kürtçe Bilen Birine İhtiyacım Var

Kundem ne demek arkadaşlar bulamıyorum hiç bi yerde ve öğrenmem lazım
  11. YusufG06

750 TL hoparlör önerisi

Merhaba, PC için hoparlör almak istiyorum 700-800 TL civarında bir bütçem var bass benim için çok önemli değil olabildiğince temiz bir ses duymak istiyorum zaten amacım şarkı dinlemek şimdiden teşekkür ederim.
  12. YusufG06

Hazırlıkta Green Card başvurusu nasıl olur?

Merhaba ben bir lise öğrencisiyim ve Green Card'a başvurmak istiyorum şu an 18 yaşındayım okulumda hazırlık olduğundan dolayı henüz mezun olmadım benim "highest level of education achieved" katergorisinde neyi işaretlemem lazım. High school no degree mi yoksa primary school mu?
  13. YusufG06

İnstagram da engel yemek

anladım hocam teşekkürler 1723563861 başka bi hesaptan baktıgımda takipçi sayısı falan gözküyordu aynı olay muhtemelen
Geri