1733307220
Böyle bir sorunla karşılaştım cpu z değerleri budur sebebi ne olabilir sizce
Yaklaşık 2 ay önce süper hızlı şarj aldim ondan sonra bu hatayı almaya başladım
Hocam birsey sorucam ben geçen sene 24 kasımda muayene oldum ve kilomdan dolayı erteleme aldim 1 sene bugün ayın 20si ben 24unumu beklemem lazım bir daha muayene olmak için yoksa bugun gitsem sağlık ocağına muayene olabilirmiyim
Kutunun içinden qr kod indirme yeri çıktı fakat aktivasyon kodu cıkmadı o kısımda For a full suite of customization features upgrade to thx spatial audio at a special price of USD9.99 böyle bir şey yazıyor bu kodu nasıl temin edebilirim.
Arkadaşlar bugun geldi elime dönüştürücü takılı halde geldi ben bi ucunu pembe tarafa bir ucunu yeşil tarafa taktım kasanın önüne lakin ses alabiliyorum mikrofonum calısmadı. Sonra kasanın arka kısmina taktım bu sefer mikrofon calıstı lakin ses alamıyorum dogru yerlerinede taktım eminim normal...
İyi bir lig olmadığını hem fikiriz lakin Türkiye iyi bir pazar icardi sorunlu bir adamdı ınter de yaşadıkları pariste yaşadıkları burada insanlar sahiplendi.
1690721143
Tabikide her zaman diyorum Galatasaray taraftarı bu konularda çok iyi bak fenerin sevilla ya elenmesinin sebeplerinden birisi...