yusufkose isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Ekran kartım başka kasada çalışıyor

Sorunum hayla devam ediyor çözüm olmadı maalesef hocam
  2. Y

Psum hiç bir sorunu yok pusuda baska ekran kartıda denedim hiç bir sorun yok
  3. Y

sekamün aleyküm arkadaşlar asus rx580 asus strix ekran kartı başka kasada çalışıyor ama kendi bilgisayarımda fanlar dönüyor görüntü yok başka ekran kartları sorunsuz çalışıyor ne yapmam lazım
  4. Y

Sistemimde ekran kartı yokken çalışıyor, RX 570 takınca çalışmıyor

normal güc gerektirmeyen kart takınca çalışıyor fakat rx570 takınca görüntü yok fanlar dönüyor sistem g4560 8gb ram 1tb hardisk 650 wat everse psu sorun nedir kart başka kasada çalışıyor
  5. Y

ekran kartı görüntü yok

normal ekran kartı güc gerektimeyen kart takınca çalışıyor rx570 takınca fanlar dönüyor görüntyü yok sorun nedir sistem pentim g4560 8 ram 1 tgb hardisk msi h110m pro-vd
  6. Y

ptt kargo rezilliği

aynen tam rezillik bu kargocular 1596018140 2 sene daha bekletsinler aşk yaşıyorlar ürünle galiba :D
  7. Y

ptt kargo rezilliği

fsp güc kaynağı sipariş verdim şuanda kargom istanbul kim merkezinde nezaman arasam meşgül diyor böyle rezillik yok
  8. Y

Bilgisayarıma görüntü gelmiyor :(

bilgisayarını komple kapat fişi çek güc tuşuna 10 15 saniye basılı tut gücü boşalt sonra tak fişi çalıştır eğer olmasa ekran kartını sök anakarttan görüntü alabilcekmisin
  9. Y

FSP vs Sharkoon - Hangi PSU'yu seçmeliyim?

fsp 500 60ahbc 300 tl sıfır shakon 650 wat iki günlük 280 tl hangisin daha iyi olur sistem için sistem ryzen 5 1500x rx580 4gb 8gb ram
  10. Y

sharkoon psu teknik servis

fsp fsp500 60ahbc 300 tl sıfır aliyim yoksa shakon 650 wat ikinci el 2 günlük garanliti 280 tl mi aliyim hangisin daha iyi olur sistem ryzen5 1500x rx580 4gb 8gb ram
  11. Y

sharkoon psu teknik servis

sharkoon psu teknik servisi nasıldır bilginiz varmı
  12. Y

Sharkoon SHP 650 wat cızırtı sesi

rampage takınca az tiz sesi geliyor sharkonda 650 wat normalde bir şey yok kullanıyorum ama yük binince geliyor cızırtı sesi dostum
  13. Y

önce ramgae aldım cızırtı veriyordu onda onuda verdim geir şimdi sharkoon 650 wat aldım 4 ay kullanmış garantili normalde ses yok oyuna girince rampageden bir tık daha çok ses veriyor bu ses olayı nedir anlamadım tehlikelimi
  14. Y

kesinlikle psudan geliyor eminim
  15. Y

çocuğa geri verdim geçen ay rampage aldım aynısı oldu onuda geri verdim şimdi sıfır fsp alsam gene olurmu aynısı diye düşünüyorum
Geri