sekamün aleyküm arkadaşlar asus rx580 asus strix ekran kartı başka kasada çalışıyor
ama kendi bilgisayarımda fanlar dönüyor görüntü yok başka ekran kartları sorunsuz çalışıyor ne yapmam lazım
normal güc gerektirmeyen kart takınca çalışıyor fakat rx570 takınca görüntü yok fanlar dönüyor
sistem g4560 8gb ram 1tb hardisk 650 wat everse psu sorun nedir kart başka kasada çalışıyor
normal ekran kartı güc gerektimeyen kart takınca çalışıyor rx570 takınca fanlar dönüyor görüntyü yok sorun nedir
sistem pentim g4560 8 ram 1 tgb hardisk msi h110m pro-vd
bilgisayarını komple kapat fişi çek güc tuşuna 10 15 saniye basılı tut gücü boşalt sonra tak fişi çalıştır eğer olmasa ekran kartını sök anakarttan görüntü alabilcekmisin
fsp fsp500 60ahbc 300 tl sıfır aliyim yoksa shakon 650 wat ikinci el 2 günlük garanliti 280 tl mi aliyim hangisin daha iyi olur
sistem ryzen5 1500x rx580 4gb 8gb ram
önce ramgae aldım cızırtı veriyordu onda onuda verdim geir şimdi sharkoon 650 wat aldım 4 ay kullanmış garantili normalde ses yok oyuna girince rampageden bir tık daha çok ses veriyor bu ses olayı nedir anlamadım tehlikelimi