Yedek kablon var ise yedeğini takıp dene bakalımarkadaşlar dün sıkıntısız çalışan bilgisayarımi açıyorum kasa çalışıyor ama ekranda görüntü yok , fanlari temizledim rami silgiyle sildim amaolmuyor lutfen yardimci olur musunuz
reis monitor için diyorsan monitorde viewSonic yaziyo sıkıntı var mi ki onda ben yok diye düşünüyorum yanlış mıdırYedek kablon var ise yedeğini takıp dene bakalım
Bilgisayarın tüm parçalarını tak . SAdece Power a güç girişini takma . Sonra başlat düğmesine 30 saniye basılı tut ve bilgisayarı açmayı dene .arkadaşlar dün sıkıntısız çalışan bilgisayarımi açıyorum kasa çalışıyor ama ekranda görüntü yok , fanlari temizledim rami silgiyle sildim amaolmuyor lutfen yardimci olur musunuz
Anladığım kadarı ile monitörüne görüntü geliyor. Sorun ekran kartı veya ekran kartı girişin de olabilir.reis monitor için diyorsan monitorde viewSonic yaziyo sıkıntı var mi ki onda ben yok diye düşünüyorum yanlış mıdır
dönüştürücü arızalanmış olabilir pc temizliği yaparken kabloları yanlış takmış olabilirsinizhayir donusturucu kullaniyorum
sistem i7 2600
sapphire hadeon 5650 gibi bisey tam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran karti takılı ama yine denicem
dostlar ben bunu yapamadim yarin bilgisayarciya goturcem ortalama kac liraya patlar? tahmin yapar misinizekran kartini sokemedim , temizlerken hic bir kabloyu cikarmadan soktum zaten o yüzden eksik kablo olma gibi bidurum soz konusu olamaz knk