Victusu direk ele. 4060 tuf fiyatına değer. Tabi o 5K sana değermi ona sen karar ver. 29k'lık tufun ekran karti 4050 ve işlemcide on board grafik kartı...
Şuanda asus tuf gaming a15 kullanıyorum ryzen 5 7535hs/rtx4050 6gb/8+8gb ram/1tb samsung 990evoplus-512gb kingston ssd ikinci el olarak almıştım ve bazı...
Laptopu sen açıp bakım yaparsan garantiden çıkar, asus yapar fakat en az 2 hafta tahminen 3 veya 4 hafta serviste kalır ve bakım muhtemelen kötü macunla...
hocam dediğim gibi ısınmayacak laptop istiyorum zamanında x550vx laptopa çok sövdüm bu yüzden şimdi yine intelli laptop alıp intelin 100w üstü çekmesini...
Zaten arkadaşlarda da aynı model donanım var silent hill 2 remake gibi ue5 oyunları dışında re9 2077 oynarken performansı çok iyi diyorlar 4050 yeterli...
Çalıştığım yerde victus kullanan müşteri geldi o bile sensör sorunu yaşadım tuf veya loq u al dedi cidden victustan memnun kalan yok ülke içinde :D .Loq u...
4060ı kullanacak oyun oynamayacağım en yeni olarak forza horizon 6 oynarım o da optimize oyun kalan tlou gibi vram sömüren oyunlara hiç bakmayacağım 2018 ve...
Son düşüncelerim:ikinci ilandaki tuf elden diyor ve istanbul çok uzak,üçüncü victuslarda yapay zeka kronik hall effect sorunu var diyor eğer yanlışsa...
kyk yurdunda oyun oynamak için gaming laptop arıyorum,eski x550vx laptopumun ısıdan kapanma sorunundan sonra yine aynı sorunu yaşamamak için gerçekten...
Linuxta steamin içindeki proton ile çoğu oyunu oynarsın sadece kernel anti hile sistemi olan oyunları oynayamazsın lol valorant gibi onun dışında android...
Eğer microsoft store kullanmak istiyorsan windows 11 home single language seç (önerim Home'u kurduktan sonra ctt tools kullanman)
Eğer ben windowsun...