Z

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• Z
      Zagabua, Anakart Secimi Yardim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      beyaz veya siyah ya da rgb takintim yoktur. Aradigim saglamlik ve surdurulebilirlik. Yani cok uzmesin hem de bir kac sene upgrade yapmadan kullanilabilsin.
    • Z
      Zagabua, Anakart Secimi Yardim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tesekkur ederim seceneklerim arasindaydi. Bir kac yerde msi'in asusun altinda ezildigini okumustum o yuzden kullanici yorumlarini merak ediyorum. asus rog...
    • Z
      Zagabua, Anakart kategorisinde Anakart Secimi Yardim başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar, PC toplamaya basladim. Islemci 9900x, ekran karti 5070, ram xpg lancer 2x32 6000 anakartta cok kararsiz kaldim. Anakart ne kadar fark...
    • Z
      9900X alırdım 9900X oyunlarda evet belki %10lara kadar az fps verir ama o fps 60dan 50ye kayıp olmaz 160dan 150ye kayıp olur.
    • Z
      Zagabua, İşlemci kategorisinde 9800x3d - 7950x3d - 9900x Yardim başlıklı bir konu açtı.
      Topladigim pc de islemci konusunda kararsiz kaldim. Bilgisayari daha cok oyun icin kullanacagim %80-90 oyun denilebilir (is icin aslinda macbookum var) ama...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,219
Üyeler
171,537
Son üye