arkadaslar windows 11 kullanicisiyim minecraft bedrock surumunu oynamak istiyorum java surumu gibi ucretsiz oynayabilecegimiz tlauncher benzeri guvenilir ve kurulumu kolay uygulama var mi windows 11 kullanicisiyim simdiden tesekkurler
arkadaslar yeni olarak akko 5075b plus dracula castle aldim ve sarjini uygulamasindan 3 kademeli olarak gorebiliyorum ve normalde sarjinin azaldigini sadece yanan isiktan gorebiliyorum sarji biraz daha net gorsem biraz daha iyi olur dongle ile baglandigim icin bluetooth dan gozukmuyor uygulama...
nzxt hava surkilizasyonu konusunda daha iyi diye biliyorum ama ben kendi fikrim olarak akvaryum kasalardan uzak durmayi tercih ederim
yerinde olsan nzxt alirdim muhtemelen
ben kullaniyorum kullanmasi zevkli zaten standa aldim bence alinir insanlar cok onermiyor ama bazilari bilip bilmeden konusuyor
1754037242
birsey daha soyleyeyim ben testlerde 50watt da takildim nasil 75watt yapildigini bilmiyorum
1754037280
rahat rahat takilirsin
cpu guzel ama gpu islemci tabanli oyunlar haric geride kalabilir islemcinin soyledigim durumlar disinda tam verimini alamaz
1754037010
ozur dilerim 1080p oldugunu unutmusum 1080p de darbogaz ya az olur ya da hic olmaz ama ileride monitor degisecekse ekran kartinin da degismasi gerekebilir
arkadaşlar akko 5075b plus dracula castle modelini aldım klavyeden memnunum fakat kendi keycapleri ışık geçirmiyor ve akşam tuşları görmekte zorluk çekebiliyorum bana ışığı geçiren keycap önerebilir misiniz??? pudding olmasına gerek yok harfler ışığı geçirse yeter şimdiden herkese teşekkürler...
7800x3d çok iyi bir işlemci evet ama ekran kartı işlemciyi karşılayamaz darboğaz olur bence işlemciyi 7500f yapıp ekran kartıyla monitörü yükseltmen lazım zaten 7800x3d yi 360lık sıvı soğutma olmadan biraz zor soğutursun