Hp victus 15 rtx 4060 75 Watt yeterli mi

Evet o konuda haklısın mecbur teknik servise vermesi gerekecek risk onun.
Umarım pişman olmam aldığım modelden oyun ağırlıklı olsaydım Asus rpg alırdım ama oyunla değil safariyle işim şu anlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bide Acer servisi de çok iyi değil diye biliyorum yoksa tabikide dediğiniz gibi en iyisi Acer 16 bende hayranıyım laptobun ama yemiyor :D
Sıvı metal anakarta gelmesi ciddi sorun açardı benim plastiğe zararı yok ama alimyun benzeri maddelere zararı çok

Umarım pişman olmam aldığım modelden oyun ağırlıklı olsaydım Asus rpg alırdım ama oyunla değil safariyle işim şu anlık

Sıvı metal anakarta gelmesi ciddi sorun açardı benim plastiğe zararı yok ama alimyun benzeri maddelere zararı çok
Aynen hocam nasıl bir problem açıyor çok bir bilgim yok ama hatalı uygulanmislar var sıcaklıklari normal hatasız versiyonlarına göre aşırı dengesiz oluyor ondan loq onereyim dedim ama çoktan almışsınız hayırlı olsun tekrardan

Aynen hocam nasıl bir problem açıyor çok bir bilgim yok ama hatalı uygulanmislar var sıcaklıklari normal hatasız versiyonlarına göre aşırı dengesiz oluyor ondan loq onereyim dedim ama çoktan almışsınız hayırlı olsun tekrardan
Teşekkür ederim sağolun tek temennim 3-4 yıl sorun çıkarmadan beni idare etmesi

Oyun ağırlıklı da asus rog almana gerek yok, sadece marka diye 10.000 lira daha fazla vericektin işini görür aldığın cihaz sorun olmaz.

Cevaplarınız için teşekkür ederim bazı modeller 115 watt 140 watt ama o kadar gücü ağır oyunlar ister sanırım

Umarım yeter sağolun
40 serisinde 100watt tan sonrasinin onemi yok diye biliyorum

Geçen hafta ACER Nitro V5 ANV15-51-51TZ/Core i5-13420H/2*8GB RAM/512 GB SSD sözde ısınma sorunlu cihazı kullanıyorum. Ekran kartı rtx 4050 75 waat Laptobu gözlemledim nitro uygulamasından oto fanı manuele çevirdim ses çok azaldı ve ekran kartını 4000-4200 devir işlemciyi 4200-4600 devirlerde sabitledim. Nitro uygulaması Kullanım denge(arada performans) ve laptop pil ayarlarını da yüksek performansa çektim. Altına orta seviyede ve cihazın ızgaralarına fanları denk gelecek olan bir soğutma aldım. Cs2 low 1400*1050 low 170-240 fps 76-77 derece denge modunda performans modunda 200-290 fps 78-83 derece maksimum ekran kartı da 68-76 derece aralığında Forza horizon 5 ultra 1080p 70fps ekran kartı 72 işlemci 78 derece 75 waat fazlasıyla yeterli geçen hafta mediamarktan indirimle 26500 Tl'ye aldım. 140 waat için 35 bin verilmez.

Geri