sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
fazla pahali ....
Başka düzgün yoktu ki bi bu mantıklıydı foruma da çok yazdım48 bin çok fazla o cihaz için
Keşke şunu alsaydın victusa 1000 basardı kalite ve soğutma olarak, sıvı metal var içindeBaşka düzgün yoktu ki bi bu mantıklıydı foruma da çok yazdım
75 watt çoğu yerde yetmiyor hocam maalesef 100watt ve üzeri genelde ideal oluyor bide victus 15lerin soğutması 16dan kötü ki ben 16larin bile sogutmasini begenmiyorum açıkçası 15 bundanda kötü 48 bin liraya size daha iyisini bulurduk. En basitinden 4070 ekran kartlı bu var hocamNeden öyle dediniz
Sıvımetal de kayma oluyormuş ondan almadım bulunduğum bölge çok sıcakKeşke şunu alsaydın victusa 1000 basardı kalite ve soğutma olarak, sıvı metal var içinde
Neyse artık nasip değilmiş diyelim lpqlarda anakart yanması olduğundan dolayı uzak durdum dediğim gibi oyun için kullanmayacağım sadece borsa için normal intel ekran kartları bundan da düşük o yüzden sanırım 3-4 yıl işimi görür diye düşünüyorum75 watt çoğu yerde yetmiyor hocam maalesef 100watt ve üzeri genelde ideal oluyor bide victus 15lerin soğutması 16dan kötü ki ben 16larin bile sogutmasini begenmiyorum açıkçası 15 bundanda kötü 48 bin liraya size daha iyisini bulurduk. En basitinden 4070 ekran kartlı bu var hocam
Ki bu laptobun intellisi var bende gayet memnunum ben
Fabrikasyon çıkışlı sıvı metalli laptoplar da öyle bir şey olmazSıvımetal de kayma oluyormuş ondan almadım bulunduğum bölge çok sıcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyse artık nasip değilmiş diyelim lpqlarda anakart yanması olduğundan dolayı uzak durdum dediğim gibi oyun için kullanmayacağım sadece borsa için normal intel ekran kartları bundan da düşük o yüzden sanırım 3-4 yıl işimi görür diye düşünüyorum
Borsa kazandırıyorsa sorun yok dostumSıvımetal de kayma oluyormuş ondan almadım bulunduğum bölge çok sıcak
Neyse artık nasip değilmiş diyelim lpqlarda anakart yanması olduğundan dolayı uzak durdum dediğim gibi oyun için kullanmayacağım sadece borsa için normal intel ekran kartları bundan da düşük o yüzden sanırım 3-4 yıl işimi görür diye düşünüyorum
Umarım kazandırırda rog zephrus alırızBorsa kazandırıyorsa sorun yok dostum![]()
Çelişkiye düştümFabrikasyon çıkışlı sıvı metalli laptoplar da öyle bir şey olmaz
Hocam bunlarda hatalı uygulanmislar denk gelirse n'olacak peki ? Dediğiniz gibi çok güzel laptop ama sıvı metal olduğu için 2 3 yıla değişmesi gerekicek diye biliyorum muhtemelen alacak hocamizda bunu yapamaz mecbur servise vericek o da dertKeşke şunu alsaydın victusa 1000 basardı kalite ve soğutma olarak, sıvı metal var içinde
AMD versiyonlarında aşırı nadir diye biliyorum hocam bunların anakart yakma nedeni islemcinin çok sıcak çalışması diye biliyorum AMD olduğu için daha soğuk çalışıyor ondan dolayı daha iyi oluyorSıvımetal de kayma oluyormuş ondan almadım bulunduğum bölge çok sıcak
Elinizde ne var hocam şuan hisse olarak merakımdan soruyorum sırf bende borsadayimda çok miktar yok elimde merak ettim sizinkileriUmarım kazandırırda rog zephrus alırız
Çelişkiye düştüm
Evet o konuda haklısın mecbur teknik servise vermesi gerekecek risk onun.Hocam bunlarda hatalı uygulanmislar denk gelirse n'olacak peki ? Dediğiniz gibi çok güzel laptop ama sıvı metal olduğu için 2 3 yıla değişmesi gerekicek diye biliyorum muhtemelen alacak hocamizda bunu yapamaz mecbur servise vericek o da dert
AMD versiyonlarında aşırı nadir diye biliyorum hocam bunların anakart yakma nedeni islemcinin çok sıcak çalışması diye biliyorum AMD olduğu için daha soğuk çalışıyor ondan dolayı daha iyi oluyor
Elinizde ne var hocam şuan hisse olarak merakımdan soruyorum sırf bende borsadayimda çok miktar yok elimde merak ettim sizinkileri
Ben daha önceki varlıkları sattım zaten bir kaç eşya aldım bilgisayar falan aldım güncel olarak yok elimde sadece mevsime göre orta vadeli yatırımlar yaparım artık bu laptoptan sonra yurtdışı hisselerine ağırlık vericem bunların filtrlemelerini de yaptıktan sonra alıcamHocam bunlarda hatalı uygulanmislar denk gelirse n'olacak peki ? Dediğiniz gibi çok güzel laptop ama sıvı metal olduğu için 2 3 yıla değişmesi gerekicek diye biliyorum muhtemelen alacak hocamizda bunu yapamaz mecbur servise vericek o da dert
AMD versiyonlarında aşırı nadir diye biliyorum hocam bunların anakart yakma nedeni islemcinin çok sıcak çalışması diye biliyorum AMD olduğu için daha soğuk çalışıyor ondan dolayı daha iyi oluyor
Elinizde ne var hocam şuan hisse olarak merakımdan soruyorum sırf bende borsadayimda çok miktar yok elimde merak ettim sizinkileri
Aynen bide Acer servisi de çok iyi değil diye biliyorum yoksa tabikide dediğiniz gibi en iyisi Acer 16 bende hayranıyım laptobun ama yemiyorEvet o konuda haklısın mecbur teknik servise vermesi gerekecek risk onun.