Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
Fiyatını haketmiyorHocam bende size soruyorumki 4060 neye göre kötü ? Laptoplar arasında alınabilecek en fp şuan 4060 yani neye göre kötü diyorsunuz ki
Fiyatını haketmiyorHocam bende size soruyorumki 4060 neye göre kötü ? Laptoplar arasında alınabilecek en fp şuan 4060 yani neye göre kötü diyorsunuz ki
Sizde o sanssizlik olmus. Bende 2 sene oldu bi probelem yok. Kendi deneyiminize gore stabilite olcumu yapamazsinizAcele nitel 5 ve HP victus 15 ikisinide kullanıyorum
Nitro5ten hiç memnun değilim victus daha stabil ve güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer elimde kaldı diyebilirim hatta son 1 yıldaki çalışma süresi 130saat
Alinmaz derken ? Agzi olan konusuyor acer kullaniyorum. Rog strix g16 dan gectim acer nitro 16 ya acer nitro 16 cok daha iyi asustan.Aksine Acer alınmaz.
bende acer kullaniyorum neden oyle dedin?Acele nitel 5 ve HP victus 15 ikisinide kullanıyorum
Nitro5ten hiç memnun değilim victus daha stabil ve güzel
Acer elimde kaldı diyebilirim hatta son 1 yıldaki çalışma süresi 130saat
Kankabende acer kullaniyorum neden oyle dedin?
Araştırdım biraz benle aynı sorunları yaşayan bir sürü kişi var sizin deneyiminiz şans olmuş benceSizde o sanssizlik olmus. Bende 2 sene oldu bi probelem yok. Kendi deneyiminize gore stabilite olcumu yapamazsiniz
Bence victus saha şık duruyor üniye giderVictus universite icin daha uygun olur yani
Hangi açıdan daha iyiAlinmaz derken ? Agzi olan konusuyor acer kullaniyorum. Rog strix g16 dan gectim acer nitro 16 ya acer nitro 16 cok daha iyi asustan.
Da tamam öyle olsun hocam da bunun yerine alınabilecek hiçbir şey yokki yaniFiyatını haketmiyor
Hocam Acer 16 diyorsunuz ama o modelde sıvı metal var yani bunla Acer 5i karsilastirmaniz aşırı mantıksızAlinmaz derken ? Agzi olan konusuyor acer kullaniyorum. Rog strix g16 dan gectim acer nitro 16 ya acer nitro 16 cok daha iyi asustan.
dediklerinizin hic birini yasamadim? ortalama 1 yildir mevcut nh.qlzey.006 modeliKanka
1- kendi kendine Driver siliniyor
2- Birden felaket donma başlıyor
3- çok yüksek fan sesi var en kısık hali bile victustan kötü
4- ikisindede oyun oynadım victus daha stabil
Araştırdım biraz benle aynı sorunları yaşayan bir sürü kişi var sizin deneyiminiz şans olmuş bence
Bence victus saha şık duruyor üniye gider
3 haric hepsi yanlis bir de victus da throttle var dostum.Kanka
1- kendi kendine Driver siliniyor
2- Birden felaket donma başlıyor
3- çok yüksek fan sesi var en kısık hali bile victustan kötü
4- ikisindede oyun oynadım victus daha stabil
Araştırdım biraz benle aynı sorunları yaşayan bir sürü kişi var sizin deneyiminiz şans olmuş bence
Bence victus saha şık duruyor üniye gider