Aslında mevzunun özü 27k ya 55 k fiyatındaki televizyon performansını beklemeden alıyoruz biz. 27 k ya satılan diğer modellerin teknolojisinden daha iyi bir...
ıskaladığımız bir şey var. TCL-LG-Samsungun en ucuz miniled tvsi 52bin TL. yani bu tvnin fiyat olarak iki katı. o nedenle bu tvye vestel-beko-regal-altus...
Hocam android box tada aynısı oldu şu an Amazon’un satış fiyatı toptan satışın 200 lira üzerine parekende satıyor. Ürünün tedarik süreciyle alakalı olabilir...
Aldım bir tane.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Televizyon teknolojisinden çok anlamıyorum ama memnuniyetle alakalı anladığım gözlemlediğim kadarıyla...
https://m.ktc.cn/en/product/536.html
Ürünün üreticisi KTC yine. LG panel olma ihtimali çok yüksek çünkü KTC IPS televizyonlarında LG panel kullanır hep...
Satıcı panelin LG olduğunu ve 65 inch modeli 128 dimming zone mevcut olduğunu söyledi. Bunlar doğru olduğunu düşünürsek fiyatına göre iyi hatta rakibi yok...
Selamlar dostlar öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Zaman ayırıp bu televizyon hakkında bilgi edinip burada paylaşan arkadaşlara da ayrıca...
QLED TV panel arasında nanokristallerden oluşan bir renk filtresi vardır ve beyaz ledler yerine mavi ledler sayesinde daha canlı renklerle görüntüyü sağlar...