Bu duvar monte aparatlarından alıp kullanan ve sıkıntı yaşamayan varsa hangi marka ve model kullandığını herkese faydalı olması açısından yazabilirse çok...
Mutlaka yazarım hocam çünkü ben servise ayaklarının üzerine kurulum yaptırdım sesi çok güzeldi sonra kendim duvar aparatına aldım bu sorunu yaşadım ki benim...
Ben de bu tarz bir ürünü ilk defa gördüm hocam. Vesa bağlantı kısmına takılıyor gördüğüm kadarıyla.
Eğer dediğiniz gibi subwoofer'a denk gelmeyecek şekilde...
Arkadaşın almayı düşündüğü aparat bundan hocam yani öne gelip düşmese bile bu zırıltı da izlemesi mümkün değil.İşin kötüsü bu aparat epey ağır bunu kurmak...
https://streamable.com/ri40sw
Askı aparatı ile ilgili videoyu yüklemeye çalıştım. umarım bu zırıltı sesi aparattan dolayıdır diye düşünüyorum servisle...
Birazdan buraya video yüklemeye çalışacağım hocam. Teknik servisle iletişime geçtim inanılmaz ilgili davrandılar video gönderdim onlara da aparatla alakalı...
Bende tam hoparlöre denk geldiği için olduğunu düşünüyorum ama belki bana gelen üründe bi montaj hatası vs vardır diye sormak istedim sanıyorum aynı durumu...