Amazonun geç kargolaması konusunda genel bi sıkıntı var sanırım.Mousepad aldım 5 gün önce hala kargoya verilmedi teslimat 6 gün sonrası görünüyor.Yani 11...
oynar askı aparatı da neymiş, Sabit askı takın sonra başınız ağrır. Bu tv nin bi hoş yanı da duvara monteden sonra anten, hdmi, usb tv çıkışlarına da eliniz...
Var hocam da çok büyük bir değişiklik olmuyo. sanıyorum esneme yapmasın diye kolların kıvrılan yerleri kısa olduğu için az yana kayıyo diyebilirim.Eğer...
Az önce hoparlördeki titreşim için merkezden bir arkadaş aradı, bir kaç tv de bu sorunun olduğunu ama ufak bir parça monte edilmesiyle çözüleceğini, genel...
tv toplamda arama gelme kurulum 3 saat civarı sürdü. baya iyi tvymiş bu arada görüntü süper ses daha süper. ps5 bağlayıp birde onda denerim bi ara. ben...
Selamlar,
Sabah 10da aradım 13de servis kurulumu yaptı. LG startech 45 kg taşıyan askı apartı getirdiler, bu standart mı bilmiyorum ama sağlam aparta...
Hocam muhtemelen next kurulduğu günden bu yana en yoğun zamanını yaşıyodur.Sadece forumdan 50-60 kişi almıştır tv yi.Çağrı merkezine takviye yapacaklardır...
Merhaba bende amazon uzerinden iki gündür satın almaya çalışıyorum Çanakkaledeyim sectiginiz adrese gönderim sağlanmıyor yaziyordu next firmasinin kararı...
Tekrar müşteri hizmetlerini arayarak hangi servisi yönlendirdiklerini sorun sonra o servisi telefonla arayarak saat planlaması yapın hocam. Forumda yarım...