Prestij falan kattığı yok hocam bu tamamen kezban keko tayfaya hitab eden bir düşünce.Tıpkı yıllar önce beline kılıfla telefon takıp kazağın üzerine çıkaran...
Ps5 icin ve dümenden film vs izlemek için almıştım yani bu performans cidden fiyatına göre efsane.
Peder gördü aynısından istedi borclu çıktık 😄
1764431942...
İşte bunları biz paylaşınca “sponsor qanqaaaaa” diyip gevşek gevşek konuşuyorlar. Gözle gördüğümüz iyi ise iyi diyoruz para almış diyen gevşekler yüzünden...
Saygı duyuyorum hocam allah cümlemize daha çok versin. Başlığa geliş sebebimden ayrılmadan tekrar uyarayım tod üyeliği alan arkadaşlar digitürk almak...
Ligi Araplara sattıkları gün üyeliğimi iptal edip başka yollarla maçları seyrediyorum. Ara sıra böyle kampanya gelirse kullanıyorum. Sahibi Türk olana kadar...
@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini :D...
servis kabin arasına sünger pad uyguladı mı?
1764429760
Plastik kabin de woofer işi biraz zor çok fazla arge gerek titreşim olmaması için benim tv de...
O müziğin basslarında sizinki kadar zırıltı yok ama müziğin içeriğiyle alakalı subwoferlarda titreşim oluyo. Bu normal bence tv de subwofer var ama bunu...