Büyük ihtimal arkadaş rampage, everest tarzı psularda yapılan yorumları görüp artistlik yapmak istedi Zalman markasını da no name firma filan sandı sanırım...
Windforce 4070i bedava bile verseler almam. Tek kronik tasarım hatalı kart 4070 serisinde. Soğutma blok tasarımına bakın. Şansına alt kısmı iyi traşlandı...
Bu kart sadece fantezi niyetine, fanlarını söküp noctua fanlarla mod yaparsan (ki sessiz olsun), MSI afterbunerda undervolt vs yaparak TDP değerini de...
Ben Elden Ring diyorum :D Şaka bir yana God of war bana daha ilgi çekici gelmişti RDR2 yi de oynadım ama bana hitap etmedi pek bir yerden sonra bıraktım...
Rica ederim umarım kargo da sorunsuz gelir güle güle kullanın. Tek önerim bende de Asus Vivobook var sarj cihazlarının kabloları birkaç ay sonra kırılıyor...
1.74kg diyor çok ağır olduğunu düşünmüyorum. Gaming laptoplar gibi ağır değildir. Ram arttırımı olması ve IPS olması avantaj. Ayırca içinde windows 11 yüklü...
Dizi film için istiyorsan kesinlikle TN panel alma, işlemci de amd 7520u gibi 7000 serisinden alma, sarj olayı iyi giden istiyorsan bataryası mAh değeri...
Bilginiz yoksa insanları yanlış yönlendirmeyin. 5625u 7520u dan çok çok daha iyi bir işlemci. Yeni diye iyi olmuyor. Öneri yapmadan önce az araştırın ya da...
Benim yaklaşık 2 yıldır tükettiğim bir ürün. Bir ara hatta üretimi durdu dışını kabını vs değiştirdiler olmayınca sıkıntı çektim :) Özellikle Palm olmayan...