Arkadaşlar bütçe 350 TL. Bu fiyatlara çok kulaklık yok maalesef. Ama tek seçenek jd 710 almak gibi geliyor bana. 7.1 olması sanalda olsa çok iyi bence bu fiyata. Yazılımı da var almak istiyorum. Kullananların geneli memnun mikrofonu pedleri vs olsun alınır diyorlar. Sizce bu bütçeyle alınır mı?
evet bende gördüm fakat corsair iyi bir marka olduğu için ve ramlerinin de iyi olduğunu bildiğim için sormak istedim fury beast nasıldır peki amd için iyi midir
Arkadaşlar merhaba 2 ramden birini alacağım fakat hangisi daha iyi bilmiyorum. 3200 mhzde sıkıntısız bir şekilde çalışsın yeter. İşlemcim ryzen 5 1600af anakartım b450m-k ll sizce hangi ram daha mantıklı ve iyi? Corsair intel için daha iyi galiba. Fury beast alayım mı?
teşekkür ederim yardımlarınız için gerçekten çok soru sordum size ama tekrar uğraşmak istemedim o yüzden aklımda ne varsa sordum. teşekkürler tekrardan😊.
bana b450m-k önerdiler kullanan birisi direk al dedi 5600 ile kullanıyormuş hiçbir ısınma sorunu vs olmamış overclock denemiş işlemci max 86 olmuş stok fan işe bende m-k alıyorum o zaman
ama m-a anakarttaki soğutucuyla aynı kalitede olur mu? derece olarak yakın olurlar mı birbirine? birde bu anakartın mosfet soğutması iyi mi? sadece tomahawk modelli anakartın soğutmasına iyi demişler. m-a ll hakkında bir bilgi bulamadım. eğer çok iyi değilse soğutması sonradan kendim alıp da...
ama şöyle bir durumum var kasam minik normal kasalara göre küçük kalıyor arkada 1 egzoz fan var 7 cm yan kapakta 12 cm önde de 12 cm fan var toplam 3 fan var ama kasam küçük ısınır mı anakart çok
oyun yayını yapacağım bu sistem ile. o yüzden ileride tekrar uğraşmamak için bir kere alayım tekrar değiştirmeyeyim dedim. oyun yayınlarında işlemciye çok yük biner mi bilmiyorum. sizce soğutuculu mu almalıyım yoksa gerek yok mu. normalde de oyun oynarım onun dışında overclockla vs işim yok...
ram ve aura benim için önemli değil m-k olan modeldeki gibi olsa da olur sadece kafam vrm soğutmasında kaldı biraz ondan bahsedebilirseniz ne işe yaradığından vs çok daha iyi karar veririm.
benim tercihim m-k ll yönünde ama soğutucu kısmını hiç bilmiyorum. işlemci ısınır mı anakart ısınır mı onu bilmiyorum. eğer çok etkisi var ise dereceye m-a ll almaya çalışırım.
evet gördüm peki soğutucunun olmaması çok büyük bir eksi mi? zararı vs olur mu işlemciye veya çok mu ısınır anakart? b450m-k alsam sıkıntı çıkartır mı?