Gigabyte b450m-k anakart alınır mı?

sonradan mosfet soğutucusu takılıyormuş galiba m-k anakartı alsam sonra üstüne mosfet alıp kendim taksam yine arada 10 derece fark olur mu
işte o pasif soğutucuların fiyatları arasındaki fark...
sonra da alıp takabilirsin.
şimdi hazır olanı da alabilirsin...
Ama şöyle bir far var; ram slotları ve aura sync i daha sonra ilave etme gibi bir şansın yok...

işte o pasif soğutucuların fiyatları arasındaki fark...
sonra da alıp takabilirsin.
şimdi hazır olanı da alabilirsin...
ama m-a anakarttaki soğutucuyla aynı kalitede olur mu? derece olarak yakın olurlar mı birbirine? birde bu anakartın mosfet soğutması iyi mi? sadece tomahawk modelli anakartın soğutmasına iyi demişler. m-a ll hakkında bir bilgi bulamadım. eğer çok iyi değilse soğutması sonradan kendim alıp da takabilirim.

ama m-a anakarttaki soğutucuyla aynı kalitede olur mu? derece olarak yakın olurlar mı birbirine? birde bu anakartın mosfet soğutması iyi mi? sadece tomahawk modelli anakartın soğutmasına iyi demişler. m-a ll hakkında bir bilgi bulamadım. eğer çok iyi değilse soğutması sonradan kendim alıp da takabilirim.
hepsi parasına göre...
bak attığım resimdeki anakarttaki soğutucuya.
tamamen para/kalite olayı...

Ekler

• Screenshot_1359.png
    Screenshot_1359.png
    363.7 KB · Hit: 64
hepsi parasına göre...
bak attığım resimdeki anakarttaki soğutucuya.
tamamen para/kalite olayı...
bana b450m-k önerdiler kullanan birisi direk al dedi 5600 ile kullanıyormuş hiçbir ısınma sorunu vs olmamış overclock denemiş işlemci max 86 olmuş stok fan işe bende m-k alıyorum o zaman

teşekkür ederim yardımlarınız için gerçekten çok soru sordum size ama tekrar uğraşmak istemedim o yüzden aklımda ne varsa sordum. teşekkürler tekrardan😊.
rica ederim. yardımcı olabildimse ne mutlu. hayırlısı olsun...

teşekkür ederim yardımlarınız için gerçekten çok soru sordum size ama tekrar uğraşmak istemedim o yüzden aklımda ne varsa sordum. teşekkürler tekrardan😊.
Hocam gigabyte b450m k aldınız sanırım bendede aynı anakart var bu anakartta secure boot sorunu varmış win 11 de hiç yaşadınız mı? Ekran kartınız nedir? Valorantts oluyormuş sıkıntı secure boot açtınız mı hiç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,111
Üyeler
192,609
Son üye
gentetr
Geri