zartzurthesap isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Arduino uno ile pil ölçer yapımı

Bakkaldan almadım. Sendekine bin basar bendeki diploma. 200k lık bölüme girip mühendisim diye gezmeyin.2 küçük pille nasıl 9v alacaksın
  2. Z

Barfiks nasıl çekilir?

Desteki barfisk ya da negatif yapabilirsin. Barfisk zor ben böyle denemiştim. Faydalı oluyor
  3. Z

orada kocaman pot duruyor puahahahah bakkaldan diploma alıp konuşuyorlar ahahahahah ayrıca o piller 9v olur mu hiç pil de mi görmedin hayatında
  4. Z

Direnç diye bir şey var ahahahahaha
  5. Z

Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

şuna 1500 lira verene kadar. tavuk al, ton balığı al, kırmızı et al ye. şunun gideceği 1 ay. 50 liraya kırmızı et bile yersin daha fazla protein alırsın.
  6. Z

Her şeyin fazlası zarar da o
  7. Z

Suyu da çok içersen ölürsün. Ne alaka şimdi
  8. Z

Üniversitede kırık obp ile yks sınavına hazırlanmak

O zaman hiç yazma bir yer. Eve kulağı kapat. İşine bak. Çevrede boş konuşan bi ton adam çıkar. Onları da dinleme. Kendi ***** çocukları saçma sapan yerde okuyup akıl veren de çıkar. İşine bakacan sadece
  9. Z

Yurtdışı İphone Sim Konusunda Yardım

Çoğu Çin sürümü FaceTime çalışmaz.
  10. Z

Yurtdışı İphone Sim Konusunda Yardım

Tek sim dediği tek girişli olandır. Onlardan al zaten. İmei seçebiliyorsun.
  11. Z

Ne konuşuyon o zaman 1744727087 İzole başka. Onun kalorisi daha az oluyor.
  12. Z

Üniversitede kırık obp ile yks sınavına hazırlanmak

Kütüphaneye git. Evde durma. Okumayacağın bölüme gidip bir de puanını kurdırma. Sonra kırık olmasa istediğim yer olurdu diye üzülürsün 1744727051 Mezuna kalmak direkt psikoloji zaten. Yöneten kazanır. Hep olumlu örnekler sunuluyor ama geri giden de çok var.
  13. Z

var. Orada yüksek kafeinli içerikler diye de eklemiş. Hiç kullanmadın demi. 1744726911 Whey kolay sindirilir kana hızlı karışır
Top Bottom