- Reaksiyon skoru
- 283
Direnç diye bir şey var ahahahahaha9V pili test etmeye kalkarsa diye uyardım, çerçeveyi genişlet
Direnç diye bir şey var ahahahahaha9V pili test etmeye kalkarsa diye uyardım, çerçeveyi genişlet
ayakkabı numarası kadar IQ su olan kardeş, fotoğrafa bak kullanmış mı voltage divider görDirenç diye bir şey var ahahahahaha
orada kocaman pot duruyor puahahahah bakkaldan diploma alıp konuşuyorlar ahahahahahayakkabı numarası kadar IQ su olan kardeş, fotoğrafa bak kullanmış mı voltage divider gör
O pot ekran kontrastı için,orada kocaman pot duruyor puahahahah
Bakkaldan almadım. Sendekine bin basar bendeki diploma. 200k lık bölüme girip mühendisim diye gezmeyin.2 küçük pille nasıl 9v alacaksınO pot ekran kontrastı için,
keşke sen de bir diploma alabilseydin.
Keşke yolda bulacağına bakkaldan alsaydınBakkaldan almadım. Sendekine bin basar bendeki diploma. 200k lık bölüme girip mühendisim diye gezmeyin.2 küçük pille nasıl 9v alacaksın
ch340 driverını sil tekrar yükle veya başka bir port ile denedostum selam bu gün tekrar uğraştım ve kodu upload ederken sroun yaşıyorum aşşağıya ekran resmini bırakacağım yeni arduino yazılımını kullanmaktan kaynaklı sorun olabilir yardımcı olabilirmisin problem nedir sence ?