zazaabi31 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

RTX 4060 İ 5 12400F PERFORMANS SORUNU

kaç gb ramin var
  2. Z

AMD Adrenalinde FPS'i göremiyorum

R7 7840 HS İŞLEMCİM 4060 EKRAN KARTIM VAR AMD ADRENALİN ÜZERİNDEN HER AYARI DENEDİM FAKAT METRİKLER OYUN DIŞINDA GÖZÜKÜYOR FAKAT OYUNDAYKEN KAYBOLUYOR
  3. Z

Monitörüm Harici Gpu yu Kullanıyor

nvidia denetim masasında monitörü seçince radeon dahili gpu seçeneği gözükmüyor intel iris gözüküyor onu çözebilsek yaparız aslında belki bilen biri vardır teşekkür ettim hocam
  4. Z

hocam bende ikinci bir laptop var onuda hdmi ile bağlıyorum o dahili gpu yu kullanıyor sadece yeni aldığım laptopta harici gpu kullanılıyor
  5. Z

hocam diğer laptopta geliyor ama
  6. Z

Çözüm bilen var mı arkadaşlar
  7. Z

pc de mux switch var ve kapalı fan kendi monitöründe iken hiç dönmüyor min dönme hızıda 2000 rpm sürekli 2000 rpm rahatsız ediyor yoksa 5000 rpm dönmüyor zaten
  8. Z

hocam ikinci bir laptop var bende onda bu şekilde değil dahili gpu da seçenekler arasında gözüküyor ve gücü ondan alıyor bir tek o laptop ta bu şekil nedeni nedir acaba
  9. Z

sayın hocam oyun oynamadığım zaman dahi sürekli fan çalıştırıyor sessiz ortam oluyor rahatsız ediyor beni
  10. Z

Merhaba yeni laptop aldım Ryzen 7 7840hs işlemci 4060 ekran kartı var harici monitör ile kullanıyorum fakat oyun oynamıyorken dahili gpu yu değil harici gpu yu kullanıyor monitörle kullanırken, kendi ekranıyla kullanırken sadece dahili gpu yu kullanıyor yani kendi ekranıyla kullanırken bir sorun...
  11. Z

15.000 ekran kartsız sistem topladım.Sizce Mantıklı mı yaptım ?

aşırı mantıksız iptal edebiliyorsanız edin zaten 4060 lı hazır sistemler var 21 k ya ki arkadaş 4060 ti lı atmış 24k ya ona direk taksit yaptırabilirsiniz
  12. Z

Rtx 4060 laptop gpu düşük ekran kartı kullanımı

gow da sorun olmaması güzel fakat bende de 4060 laptop var witcher 3 te rtx kapalı tam yük biniyordu bi müsait olduğunuzda bence gönderin servise
  13. Z

witcher 3 te mi
  14. Z

anladım sadece gpu nun üstünden yükü almış hocam oyun ekran kartına binmiyor diyemiyorum ayarlar epic te işlemci throttle yapıyor diyemiyorum 95 derece üstünü görmüyor son tavsiyem nvidia denetim masasına bakmanız belki bir ayar değişmiştir varsayılanı geri yüklemeyi deneyin oda olmuyorsa galiba...
Geri