Teşekkür ederim hocam buna ihtiyacim vardı çok eşeklik yaptım zamanında karşı gelemedim yeterince aileme şimdi bu essekligimin bedelini 4 yılımı hiç ederek ödüyorum ama bundan sonrası için planlarım kpss üzerine olucak sonrasında bir çıkış yolu bulamazsam askerlik baska bir şey gelmiyor aklıma
Şimdi daha iyi anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için.
1762335053
Hocam 2026 da lise kpss varmış ona gomulmeyi deneyecegim eğer olurda atanirsam barinma şartlarımı düzeltebilir okuluma devam edebilirim ama yapamazsam dediğiniz yol en mantıklısı gibi duruyor
Hocam bu seçeneği düşündüm fakat okulu dondurduktan veya bıraktıktan sonra eve gelip iş arayıp çalışmaya basliyacagim burda şöyle bir sorun çıkıyor babam beni direk evden atar bu sefer malum asgari ücrete ev bulamam yaşayamam yani bilmiyorum askerligi düşünüyorum bı yandan onu yapıp gelsem araya...
Barınma şartlarımdan dolayı yapamıyorum hocam bahane yok kafam'da basmıyor yani ben okul işini çoktan yaktım aileme de anlattım kaç kere kavga ettik ama baskıdan dolayı burdayım ve baskı öyle böyle değil evden atmaya kadar gidiyor ki yasamisligim var. ben bundan sonra ne yapabilirim onu merak...
Arkadaşlar 2.5 senedir lisans okuyorum vizeler geldi okul uzadı baya berbat durumdayım zaten istemeden gelmiştim bu zamana kadar bir işte çalışmadım adam akıllı yani anlayacağiniz her şey bitti gibi üniversiteye baştan hiç gitmek istemiyordum ailemin zorlamasi ile istemedigim bir şehirde iğrenç...
Arkadaşlar üni okuyorum is bankasindan kredi kartı çıkarmak istiyorum başvuru kısmına gittiğim vakit mesleğe üni öğrencisi seçiyorum eğitim durumunu üniversite seçiyorum çalışma durumunu da yine üni öğrencisi seçiyorum fakat anlamadığım bişey var kart başvurusu kısmında altta mezuniyet tarihi...
arkadaşlar üni okuyorum okulu bıraktım şuan 7 yıl tecil hala duruyor okul devam ediyor ama gitmiyorum yani biraktim bir daha yks giricem şimdi asıl sorum şu ben bu üniye başladigim zaman askerliğim ertelenmemişti bende öğrenci işlerine gitmiştim onlarda askerlik şubesine gitmemi söylemişti bende...
Hocam biz fakiriz durumumuz yok
1740321257
Hocam etraftaki devlet yurtlarının hepsi gerçekten rezil bulunduğum şehirde özeller desen hem paramız yetmiyor fahiş fiyat çekiyorlar hemde ben devam etsem bile okul uzayacak uzadiktan sonrada ben KYK da kalmaya devam edecek mentalde olamayacağım ondan...
İstediğim şeyin pesinden gitmek istiyorum dediğin gibi tyt de Türkçe sosyal çok rahat yapiyorum fende ortalamanin biraz alti ama mata gelince işler orada patliyorum bı önerin varsa mat için çok iyi olur
Hocam KYK yurtlarinin hepsi neredeyse ayni oda değiştirmek istesem bulunduğum yurttaki odaların hepsi aynı yani şöyle anlatiyim 18 kişi ayni katta odalar 6 kişi 1 WC(diğeri bozuk) 1 duş var ve insanlar afedersin temizlenmeyi bile bilmiyor o yüzden orda kalsam da bir şey degismeyecek yoksa...
Uluslararası ticaret ve Lojistik okuyorum bölüm olarak iyi ama yurt şartları beni çok yorduğu için derslere odaklanamiyorum bu yüzden okulum uzadı uzamayada devam edecek ve sonunda üni terk olucam gibi duruyor.