zero_0 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Mosfet soğutucu Sökülür mü

Arkadaslar bilgisayar over current have been deteced hatası veriyor bu yüzden usb portlarinin arkasına bakmam lazım ama mosfet soğutucu var bunu sokmenin bir yolu varmı yada sökülebilen bişey mi
  2. Z

usb portlarım çalışmıyor bilgi biri yardım edebilir mi

böyle bi hata alıyorum bununla alakalı olabilir mi ?
  3. Z

Garantiye yollamadan önce deneyebilexegimiz bişeyler yok mu ? Mesela attığın driverları kurarken gpio hata veriyor neden hata veriyor hata vermemesini sağlayıp kurabilirsek düzelmez mi mesela
  4. Z

Set as default mu yapayım 1712409808 Şuan dışardayım hocam eve gidince deneyeceğim ve dönüş yapacağım
  5. Z

şimdi denedim ve bilgisayarı tekrar açtım şuan m2yi tekrardan eski slotubna taktım işi garantiye alamk için ekran kartınıda söküp diğer iki slotuda denedim bütün m2 slotları çalışıyor
  6. Z

hocam mesajını şimdi okudum dediğin şeyi deneyeceğim oda olmazsa m2'nin takılı olduğu slotu değiştirmeyi deneyeyim mi? 1712404549 3 adet var iki tanesi 3.0 diğeri 2.2
  7. Z

yinede kurdum yükleme özetinde bişey için fail yazıyor tam olarak ne anlamadım
  8. Z

Bu kurulu bende zaten
  9. Z

arkadaşlar merhaba intenrette bulduğum çoğu şeyi denedim ama yinde usb portlarım çalışmıyor bilgisi olan yardım edebilrise sevinirim. Öncelikle anakartı alalı 2 ay oluyor ama yeni kutusundan çıkardımda topladım bilgisayarı. İlk başlarda sürücülerden kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden çok...
  10. Z

Yardıma ihtiyacım var bu kablo nereye

Kendim topladım
  11. Z

Peki nereye takacağım dostun aynı zamanda herhangi eksrtra bi fan yok şuan
  12. Z

Buyur 1712170286 Kasanın ön panelinden gelen bi kablo
  13. Z

Arkadaşlar bu kablo nereye