ZesuN isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Bulkta mini cut yapmak

Ramazanda bulka ara verdikten sonra tekrardan bulka başladım. Ancak şöyle bir sıkıntı oldu bulka milletin yanlış önermeleri yüzünden beyaz ekmekle devam ettim hatta simit bile kemirdim 😀😀. Bunun öncesinde bulkta tam buğday ekmeği pirinç yulaf gibi besinlerden karbonhidratı alırken ekmek aldığım...
  2. Z

Göğüs kasları gelişmiyor

Hocam haklısınız da ben biraz daha şekillenir diye tahmin ediyordum ama sanırım zamana bırakamam gerek.
  3. Z

Göğüs kasları gelişmiyor

Hocam beslenmeme özen gösteriyorum zaten kilo başına 1.5 katı kadar protein almaya özen gösteriyorum.Sadece uyku problemim vardı ondan olmuş olabilir ama bu kadar etki eder mi onu anlamadım.Ağırlıkların artıp görüntünün değişmemesi canımı sıkıyor. 1710958003 Hocam püf noktaları biliyorum...
  4. Z

Göğüs kasları gelişmiyor

Machine fly yapıyorum.Bench press hareketini haftada bir defa yapıyorum onun haricinde incline dumbell press ve machine fly yapıyorum. 1710955717 Bu arada machine fly hareketinde de kilom bayağı bir arttı. 1710955750 Göğüslerim idmanda iken çok güzel pump oluyor hissediyorum fakat neden böyle...
  5. Z

Göğüs kasları gelişmiyor

Yaklaşık 5 aydır devamlı idman yapıyorum. Haftanın 3 günü büyük adeleleri 2 hareket çalıştıracak şekilde giriyorum setlere. Göğüste inciline dumbell press hareketinde 17, 5'tan neredeyse 30 civarına çıktım. Bench presste 45-50 kilo civarlarında çalışırken artık 70 atıyorum. Yani anlayacağınız...
  6. Z

Kreatin böbrek ağrısı yapar mı?

Kreatin kullanmak kreatinin seviyesini yükseltiyor da doktora belirtirim bunu. 1709102544 Kreatin kullanmayı bıraktım hocam ve gün içinde su alımını güne yayarak yapıyordum.
  7. Z

Bu hafta içinde gitmeye çalışacağım hocam hem bir genel olarak kan değerlerime bakmış olurum hem de benim gibi bu problemi yaşayan arkadaşlar olursa onlar da fikir sahibi olmuş olur.Lakin ben kreatin kullandığım için yine de kreatinin seviyemin biraz yüksek çıkacağını düşünüyorum.Aralıkta...
  8. Z

Hayır tuvalette hiç problem yaşamadım sadece o gösterdiğim sırt tarafında ve belde ağrı var.
  9. Z

Yani kesinlikle böbrek diyorsanız yine de bir doktora görünürüm hocam.Fakat şöyle de bir durum var 3 hafta kreatin kullandığım için kreatinin seviyem bundan dolayı yüksek çıkarsa ne olacak?
  10. Z

Yani aşırı rahatsız etmiyor ama yine biraz ağrı var hocam belimde.Ya belim diyorum ama dediğim yeri resimde göstereyim.Bu gösterdiğim iki yerde oluyor.Üst taraftaki ara ara ama çok rahatsız etmiyor. 1709100985 Bu arada bu ağrılar aynı zamanda ben bench presste belimi havaya kaldırmaya başladığım...
  11. Z

Hocam en son bundan 2 ay önce kan vermiştim değerlerin normal diyip geri yollamışlardı beni tekrar gitsem alırlar mı bilmiyorum.
  12. Z

İyide benim su tüketimim hiçbir zaman düşük olmadı ki.
  13. Z

Bundan yaklaşık 3 hafta önce kreatine başladım.Öncelikle söyleyeyim günlük 3-4 litre düzenli olarak su içtim ve 5gr dozajını asla aşmadım.Lakin garip bir şekilde bel bölgesinde ve yanlarda bir ağrı var.Hareket ettikçe ağrı biraz daha belirginleşiyor.Benimde kafama takıldı acaba böbrekleri mi...
  14. Z

Full Body programı nasıl?

Hocam sporda 4.ayıma giriyorum şu an sınav senemde olduğu için maalesef gün sayısını arttıramıyorum.Eğer programda daha fazla verim alabileceğimi düşündüğünüz şey varsa söyleyebilirsiniz.Sınavdan sonra ppl girmeyi planlıyorum. 1707310197 Şu an program şiddetini ağırlıkları arttırarak devam...
  15. Z

Full Body programı nasıl?

Maalesef zaman yetersizliğinden dolayı salonda fazla kalamıyorum, bu yüzden bu programı yapıyorum. Sizce iyi midir yapılabilir mi? Göğüs İncline Dumbell Press 3x10 max ağırlık Butterfly Machine 3x10 son set drop Sırt Lat pulldown 3x6-8 max ağırlık seated cable row 3x12 Omuz Dumbell...
Geri