İyi günler, parcalar ve montajlama hakkinda bir bilgim yok o yuzden guvenilir bir yerden hazir sistem almak istiyorum.Lol,cs gibi oyunlari açsın benim icin yeterli zaten bu bütçeyle yeni gelen oyunları açmasını beklemiyorum.Bir de saglam olsun bana parçalar sorun cikartmasin istiyorum,oneriniz...
Benim icin sizin onerdiginiz sistem daha makul sanirim gtx 960 takip daha sonra dediginiz ekran kartlarina yukseltebilirim apu sistem toplarsam 1 yil sonra ekran kartı alamayabilirim cunku cok sagolun hocam
Çok sağolun hocam bir de ikinci el alırken parçaları sağlam olup olmadigini nasil anlarim sağlam yaziyorlar ama onu teyit etmenin bir yolu var mıdır fotograflardan vs belli olur mu
Ben de arkadas gibi ayni seviyede ayni bütçede toplamak istiyorum ancak hic bilgim yok parcalari alirsam zarar vermeden youtubedan izleyerek kendim takabilir miyim hepsini
Bütçem 2000-2500lira o yuzden ikinci ele yöneldim aman aman bi sistem olmasina gerek yok klasik lol csgo oynayabileyim günlük hayatta da isimi gorsun yeterli
1602803177
Ve daha once hiç toplamadim, parçaları guvenli sekilde nereden alabilirim alirsam tek basima videolardan bakarak...
1)
Bilgisayarda Quad Core Q9400 İŞLEMCİ vardır. (GTA 5 csgo valorant lol vb. oyunlar için çok iyi) Ekran Kartı :Sapphire HD 7750 DDR3 2GB dır.
Ram:4GB
Anakart :Asus P5KPL-AM SE
Güç Kaynağı :Cooler Master 500 W luk serinin en
sessiz güç kaynağı ndan birisidir.
kasada 5 tane fan takma yeri vardır...