zeynhard isimli üyenin son içerikleri

1. zeynhard

Gamepower overlord nasıl ?

Ürün 600 TL bende bu fiyat civarında mekanik klavye arıyorum blue switch red switch fark etmez GAME POWER OVERLORD dışında önerebileceğiniz 600TL civarı bir klavye varsa iyi olur bütçe max 600 teşekkürler.
  2. zeynhard

Yardım Güç kaynağı pinlerinde eksik var sorun olur mu

Güç kaynağı 500w OCZ FATALITY modüler bir güç kaynağı eski bir psu sistemde cok güncel değil zaten ekran kartı güç besleme pini 6lık benim kartta 8lik güç girişi var o yüzden eksik kalıyor 24 pin güç girişi de 4 tane eksik görünüyor taktığım zaman bu uzun kullanımda sorun yapar mı performans...
  3. zeynhard

V900S 2.el alınır mı ?

Yok dedi satan kişi zaten ben ölücüyüm biraz 2.el tarafında o yüzden 2000e kadar düştü fiyat birde garantisi olunca bütçe de varken alayım diyorum geçen sene 700tl falandı sonuçta 2.elleri 1 sene sonra 4000 olur herhalde
  4. zeynhard

V900S 2.el alınır mı ?

Rampage V900S garantili sorunsuz olarak 2.el alınır mı ? fiyatı 2000TL herşeyin fiyatı artıyor bende assetto ets tarzı oyunlar oynamayı seviyorum alınır mı bu fiyata DFGT önerecek arkadaşlar fiyatı 3000den aşşağı değil maalesef ve elimde kalmayacağının garantisi yok sizce v900s alınır mı
  5. zeynhard

4750TL 2.el monitör dahil oyun bilgisayarı nasıl ?

İlana koyup satıcam
  6. zeynhard

4750TL 2.el monitör dahil oyun bilgisayarı nasıl ?

Merhaba elimde 4k gibi bir bütçe vardı şöyle bir sistem topladım nasıl olmuş ? İ7 4770 H81 Gigabyte anakart 8x2 16 gb 1600mhz ram rx 580 4gb Gigabyte (minningsiz 70 dereceyi geçmiyor oyunlarda) OCZ FATAL1TY 550W modüler güç kaynağı 50tllik dandik bir kasa (uygun 2.el kasa bulunca değişecek)...
  7. zeynhard

Yardım ssd disk sağlığı çok düşük görünüyor

WD 240gb Green Sn350 bu modelde sorun varmı bütçe bu kadar ayırdım max 500tl zaten sadece lol kurucam içine kronik bir sorunu vs var mı bunun 1681817434 https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-240gb-sata-3-0-ssd-okuma-500mb-yazma-420mb.html#...
  8. zeynhard

hazır sistemin içinde kitlediler zamanında .d 1681816197...
  9. zeynhard

virüsten vs böyle görünüyor olabilir mi program
  10. zeynhard

önemli bilgileri depoladım peki bu programın yanlış göstermiş olabilmesi falan olabilir mi virüsten ve ya başka birşeyden falan
  11. zeynhard

yazılan veri vs zaten ssde var format atarken de biçimlendir diyorum 20mb yer siliyor 229gb/75.00 görünüyor bu işlemi yaptıktan sonra windowsa girince de mavi ekran veriyor sürekli
  12. zeynhard

ssd adata su650 model 240gb 3 senedir kullanıyorum format atarken sorun çıkartıyordu sağlığı %28 görünüyor bu normal mi
  13. zeynhard

Format atamıyorum disk biçimlendirmede kalıyor

yapılacak herşeyi yaptım hocam usbyi bile 2 kere yazdım gpt-mbr değiştirerek hiçbir türlü olmuyor delirtti beni
  14. zeynhard

oda aynı şekilde olmuyor
  15. zeynhard

Merhaba formatı usbden açıyorum biçimlendir kısmına basıyorum bekliyor hiçbirşeyi silmiyor olduğu gibi kalıyor nasıl çözelibilirim
Geri