yazılan veri vs zaten ssde var format atarken de biçimlendir diyorum 20mb yer siliyor 229gb/75.00 görünüyor bu işlemi yaptıktan sonra windowsa girince de mavi ekran veriyor sürekliFormatta nasıl sorun yaşatıyor? Normalde garanti ömrünün 5-10 katı ömrü olur. Çok veri yazdınız mı? Aşağı yukarı kaç kez doldurup boşaltmışsınızdır?
Kafasını yere koymak üzere. İçinden önemli dosyalarını çıkarmalısın.yazılan veri vs zaten ssde var format atarken de biçimlendir diyorum 20mb yer siliyor 229gb/75.00 görünüyor bu işlemi yaptıktan sonra windowsa girince de mavi ekran veriyor sürekli
önemli bilgileri depoladım peki bu programın yanlış göstermiş olabilmesi falan olabilir mi virüsten ve ya başka birşeyden falanYazma ömrü kendi sayfasında 140TB görünüyor. Daha 16TB veri yazılmış. Çok erken. Hatalar da alıyorsanız SSD hasarlı olabilir. Değiştirmenizde fayda var. Gidici çünkü. Önemli bilginiz varsa ziyan olur.
Su630larda vardı şimdi 650lerde de çıkmış ggssd adata su650 model 240gb 3 senedir kullanıyorum format atarken sorun çıkartıyordu sağlığı %28 görünüyor bu normal mi
Program Ssd bellekten smart değerleri okuyor.önemli bilgileri depoladım peki bu programın yanlış göstermiş olabilmesi falan olabilir mi virüsten ve ya başka birşeyden falan
Program açılıyorsa virüs yoktur programda. Olsa bile açılıp çalışmasında sorun yok programın. Emin olmak adına farklı programlarla da bir bakın.önemli bilgileri depoladım peki bu programın yanlış göstermiş olabilmesi falan olabilir mi virüsten ve ya başka birşeyden falan
650lerde de vardı önceden zaten bu sorun, zamanında popülerken almayın diyordukSu630larda vardı şimdi 650lerde de çıkmış gg
hazır sistemin içinde kitlediler zamanında .d650lerde de vardı önceden zaten bu sorun, zamanında popülerken almayın diyorduk