Ekran kartı genelde o civarda ama ara sahneler ve dediğim o takılma anlarında 80 e anlık düşüyor watt da aynı şekilde takılma oluyor. Laptop altına bir şey...
Şöyle etkilenebilir. İşlemci çok ısınırsa güç kısar. Güç kısınca performansı düşer. Performans düşünce bazı durumlarda ekran kartının tamamını besleyemez ve...
Hocam performans için hogwart's ı bir kenara bırakıp optimize bir oyunla deneyin. Pc'nizde sorun olduğunu düşünmüyorum. 4050 ve 4060 zaten oyunlarda 90-105...
Hemen furkmark yapiyorum. Baktım 120 wat yazıyor. O dediğiniz intel şeyi yok göremedim öyle bir şey. Anlık donma vram kaynaklı oluyorsa olabilir belki. 4050...
laptopta oyun oynarken kontrol ediyorum laptop özellikleri 120 watt galiba. sizce neden? çünkü bazen dalgalanma oluyor birden watt 30lara düşüyor ve anlık...
Hacı isterse Messi, Ronaldo aynanda gelsin Mourinho'nun bu oyunuyla hiçbir şey olmaz. Bu transferi taraftarın gazını almak için bir hamle diye düşünüyorum...
Diyemezsin çünkü sezon başında da bu kanatların skorer olmadığı belliydi. Tadic asist konusunda tamam ama boş kaleye bile vururken çekiniyor üstüne maxi...
Aynı saçma fark tüm özel tasarımlarda var. Standart Dualsense 3500 TL, Marvel's Spider-Man 2 Edition olanı 7200 TL. Bir de bu fiyatlar al-sata düşmemiş hali.
O zaman bu fark saçma bence. Tabi ki o nostaljik görüntü vs harika ama 6 bin fazla vermek için bir sebep değil bence. Acaba fark var mı diye düşünmüştüm...