şimdi şöyle bir şey muhtemelen benim cihazlardan kaynaklı olmuyor çünkü ürünün yorumunda şöyle bir şey buldum muhtemel benim 3 cihazda bu olayı desteklemiyor çünkü 2 cihazda sök tak ile calısan reeder cihazında şarjı çıkarında usbyi direk görüyor şarjı takınca şarjı direk görüyor bunun önceliğini...
önereceğinz bir hub var mı kullandığınız yada şuan tek derdim telefon veya tablet şarj olurken flash veya hdd içindeki verileri görebilmek ve fare klavye kullanbilmek
hocam
Vorcom QuartzLITE, realme c25s ve REEDER S19 PRO MAX S bu 3 cihazla denedim, hub olarak amazonda görselde gördüğüm için bunu aldım ancak chatgpt üzerinden sorup uyumlu dediği için aldım belki uyumsuz olabilir bilgim yok açıkçası
beyler iyi forumlar şimdi tabletimde veya telefonumda bulunan type c çıkışınndan hem telefon veya tabletin şarj olmasını hemde flash bellek kulaklık fare klavye gibi aksesuarları aynı anda kullanmak istiyorum bunun için bir hub aldım ürün bu...
arkadaşlar iyi bayramlar iyi forumlar z590 anakartımda son 1 haftadır yükleme sıkıntısı yaşıyorum bilgisayarı açmaya çalıştığımda ya hiç ekran gelmiyor yada windows yüklenme ekranında donup kalıyor anakart üzerinden verilen hata kodları ise 00 ve 0f kitapçığından baktığımda mikro kod yükleme...
Beyler iyi forumlar itopya üzerinden ModArt-ARC 4 hazır sistem satın aldım dün elime ulaştı windows falan kurulu herşeyi geldi ancak bir kaç saat sonra tarayıcıda videoların görüntüsünün bozulduğunu fark ettim daha sonra bunun obs açınca tetiklendiğini düşünüyorum çünkü obs açana kadar sorun...
Arkadaşlar merhaba şuan bilgisayarımda aşağıdaki ramlari kullanıyorum 32gb daha ekleme yapmak istiyorum ancak fiyatları abartılmış şekilde var bu ramlere hangi ramleri eklersem sıkıntı yaşamadan 64 3600 şeklinde kullabilirim bilen yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
0 vatan bilgisayardan aldım eğer kronik sıkıntıysa ücret iadesi alıcam yoksa yeniden aynı fareden alacağım o yüzden konu açtım banada garip geldi 20 günde bu hale gelmesi
kuvvetli basmak zorundamıyım ? bu zamana kadar kullandığım tüm farelere nasıl basıyorsam bunada öyle basıyorum sorunu göstermek içinde böyle bir video çektim aşırı kuvvetli basmadığın sürece bu şekilde oluyor ve ben tuşa aşırı bir kuvvet uygulamak zorunda olmadığımı düşünüyorum
merhaba fareyi alalı daha 20 gün oldu böyle bir sorunla karşılaştım kronik sorun mu yoksa bana mı böyle denk geldi kullananlar yardımcı olursa sevinirim
yok anakart daha önceden aldım 6 aydır falan parça parça topluyorum işte sadece işlemci kalmıştı onu aldım içinden soğutucu çıkmadı o yüzden soğutucuda alıp bitirmek istiyorum artık sıkıldım :D
sıvı soğutmaya güvenemiyorum en ufak bir sıvı temasında sistemin çöpe gitme ihtimalini düşününce hiç...