kuvvetli basmak zorundamıyım ? bu zamana kadar kullandığım tüm farelere nasıl basıyorsam bunada öyle basıyorum sorunu göstermek içinde böyle bir video çektim aşırı kuvvetli basmadığın sürece bu şekilde oluyor ve ben tuşa aşırı bir kuvvet uygulamak zorunda olmadığımı düşünüyorumKuvvetli basarsan yanıp sönmez ışıkları diye düşünüyorum
0 vatan bilgisayardan aldım eğer kronik sıkıntıysa ücret iadesi alıcam yoksa yeniden aynı fareden alacağım o yüzden konu açtım banada garip geldi 20 günde bu hale gelmesiböyle yapmaması gerekir şuan kullandığım klavyede de aynı sorunu yaşıyorum elektronik devre temizleyici sıktım tam düzelmedi hala nemden ya da tozdan olabilir belki ama 20 günde böyle bir sorun çıkması saçma bastığı switchlerde de sorun olabilir eğer garantisi varsa hemen yollayın bir baksınlar derim hatta bu kadar kısa sürede böyle bir sorun çıktığı için ya para iadesi ya da bire bir değişim yaptırabilirsiniz böyle bir hakkınız olması lazım bi videoda izlemiştim avukatın biri söylüyordu tabi fareyi sıfır aldıysanız
sıfır ise götürüp verin direk uğraşmayın ikinci el garantisiz bir ürün değil sonuçta0 vatan bilgisayardan aldım eğer kronik sıkıntıysa ücret iadesi alıcam yoksa yeniden aynı fareden alacağım o yüzden konu açtım banada garip geldi 20 günde bu hale gelmesi
sıfır ise götürüp verin direk uğraşmayın ikinci el garantisiz bir ürün değil sonuçta
yok zaten burada öğrenmek istediğim kronik bir sorun mu yoksa bana mı denk geldi ona göre tekrar alacağım faredenEğer arıza raporu varsa sıfırı ile değişim ve para iadesi hakkın var hangisini istersen
orasına internetten araştırıp bi bak istersen bilmiyorum kronik değildir benceyok zaten burada öğrenmek istediğim kronik bir sorun mu yoksa bana mı denk geldi ona göre tekrar alacağım fareden