hocam sanırım koltuk alacaksınız xDrive olarak bakmanızı tavsiye ederim bütçeniz düşük ise boyunuz 180 üstü ise kesinlikle Anka modeli 180 altında iseniz...
Selamlar 17 yaşındayım İzmir Üçyol da oturuyorum artık kilom rahatsız etmeye başladı askere gidince ne yapacağım diye düşünmeye başladım fiyat aslında pek...
Selamlar şuan için BU LİSTEYİ dinliyorum ama Ets 2 tarzı oyunlarda veya canım çektiğinde ve spotify wrapped'de ki en çok dinlediğim liste BU LİSTE ve son...
hocam peki masraf çıkarmamak adına ve yeni bir telefon ihtiyacım olduğu için tamir ettirmek istemiyorum nasıl anlatabilirim aileme nasıl ikna olurlar ne...
hocam annem note 13 pro + kullanıyor onun ile deniyoruz oluyor onda ama benim ki olmuyor başka denedim olmuyor
1734895443
hocam tekrar bozulacak vs diye...
Selamlar daha öncede konu açmıştım kendi kendine tak çıkar yapıyor diye şimdi oda yok ailem tamir et diyorlar tamir edersem tekrar gidecek düzelmesi zor...
hocam aslında tr 7 alıp yd 13 alıp icloud ile kullanmak istiyorum da ucuza geliyor aslında dediğim gibi bütçe belli değil en ucuzundan birşeylere baktım...
benim askim kacak redmi note 10 s artık hakkı rahmetine kavuştu izmir içinde ucuz iPhone XS üstü bütçe belirlenmedi daha babama söylemedim temiz pil yüzdesi...